Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Italijos žiniasklaida: „Milan“ klubui vadovaus Clarence'as Seedorfas, į klubą grįš ir Paolo Maldini

Italijos „Serie A“ pirmenybėse trečią vietą užėmusio „Milan“ treneris Massimiliano Allegri bus atleistas, o jo vietą prie komandos vairo užims legendinis „Milan“ saugas olandas Clarence'as Seedorfas, praneša „Corriere dello Sport“.
Clarence'as Seedorfas.
Clarence'as Seedorfas. / „Scanpix“ nuotr.

Dešimt metų „Milan“ klube praleidęs 37-erių C.Seedorfas šiuo metu rungtyniauja Brazilijoje, „Botafogo“ klube, tačiau pranešama, kad „Milan“ prezidentas Silvio Berlusconi nori olandą matyti už „Rossoneri“ vairo. C.Seedorfui siūloma trejų metų sutartis.

Tačiau olandas nebus vienintelė į „Milan“ sugrįšianti legenda. Tas pats „Corriere dello Sport“ praneša, kad komandoje darbą gaus ir legendinis Paolo Maldini.

Visą savo 24-erių metų profesionalo karjerą „Milan“ gretose praleidęs 44-metų gynėjas sportbačius ant vinies pakabino 2009-aisiais ir nuo tada buvo atsiribojęs nuo futbolo. P.Maldini turėtų rūpintis komandos futbolininkų pirkimu bei būti C.Seedorfo asistentu ir patarėju.

Pranešama, kad „Rossoneri“ viceprezidentas Adriano Galliani netrukus susitiks su M.Allegri, kuriam bus pranešta apie atleidimą. Dabartinis „Milan“ strategas turėtų pereiti į „Roma“ klubą bei kartu pasikviesti asistentą Mauro Tassotti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius