Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos „Serie D“ rungtynėse neregėtas dalykas – dvi svečių ekipos kumščiais aiškinosi, kuri mes iššūkį šeimininkams

Kartais nutinka taip, kad futbolo rungtynės nėra žaidžiamos, nes į jas neatvyksta svečių komandos žaidėjai. Dažniausiai tai nutinka dėl finansinių sunkumų ir žemesnėse lygose. Tačiau to, kas nutiko Italijos „Serie D“ pirmenybėse dar nėra tekę matyti. Rungtynės nebuvo žaidžiamos ne dėl kurios nors komandos trūkumo, priešingai, komandų aikštėje buvo per daug.
Futbolas
Futbolas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Italija

Kaip rašo Italijos sporto portalas datasport.it, „Serie D“ pirmenybių atidarymo mače nedideliame San Miniato miestelyje vietos „Tuttocuoio“ klubas laukė į rungtynes atvykstant svečių „Riccione Calcio“ futbolo klubo.

Tačiau ginti savo miesto garbės iš Ričonės miestelio atvyko dvi komandos, kiekviena su atskiru treneriu, su atskiru prezidentu, atskirais žaidėjais. Į aikštę žengė taip pat abi, o teisėjus pasiteiravus, kuri vienuolikė rungtyniaus, kilo neramumai.

„Riccione Calcio“ komandos pradėjo pyktis ir muštis tarpusavyje, tad rungtynės buvo nutrauktos, o vietoj šeimininkų ekipos į aikštę teko žengti karabinieriams. 

Nesusipratimas, kaip praneša naujienų svetainė lanazione.it, kilo dėl pasikeitusios Ričonės futbolo komandos vadovybės. Atėjus naujiems savininkams komanda skilo į dvi dalis, tačiau rungtyniauti „Serie D“ pirmenybėse pageidauja abu klubai. Kaip išsispręs ši situacija, neaišku.

Italijos mėgėjų futbolo asociacija „Tuttocuoio“ klubui įskaitė techninę pergalę rezultatu 3:0, tačiau „Riccione Calcio“ iš „Serie D“ pirmenybių nepašalino. Tiesa, abiems miestelio komandoms teks nutarti, kuri tęs kovą čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius