Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įtampa Paryžiuje: PSG išsigelbėjo, bet L.Messi rodė nepasitenkinimą treneriu

Lionelis Messi, Neymaras ir Kylianas Mbappe jau yra vadinamas MNM trejetu, tačiau susigroti šioms megažvaigždėms dar sekasi sunkiai – „Paris Saint-Germain“ Prancūzijos lygos rungtynėse sekmadienio vakarą tik per pridėtą laiką 2:1 nugalėjo Liono „Olympique“, o L.Messi rodė nepasitenkinimą trenerio sprendimu.
Lionelis Messi nepatekintas keitimu
Lionelis Messi nepatekintas keitimu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Messi, Neymaras ir K.Mbappe į aikštę buvo mesti ir savaitės viduryje, tačiau Čempionų lygos rungtynėse PSG sukrapštė vos tašką lygiosiomis 1:1 su „Brugge“.

Vietiniame fronte savaitės pabaigoje vėl buvo sunku, bet išsigelbėti pavyko.

Lucasas Paqueta išvedė „Olympique“ į priekį „Parc des Princes“ stadione 54-ąją minutę, o 66-ąją minutę Neymaras realizavo 11 metrų baudinį, kurį pats ir uždirbo.

Daugiausiai kalbų sulaukė 76-oji rungtynių minutė, kuomet Mauricio Pochettino nusprendė pakeisti L.Messi, vietoje jo į aikštę mesdamas Achrafą Hakimi.

L.Messi akivaizdžiai buvo nepatenkintas tautiečio sprendimu, net nepaspaudė jam rankos ir savo požiūrį į tokį ėjimą demonstravo veido išraiškomis.

Vis dėlto M.Pochettino su PSG šventė pergalę – jau per pridėtą laiką po K.Mbappe perdavimo įvartį galva pelnė Mauro Icardi.

PSG laimėjo visas 6 žaistas rungtynes Prancūzijos čempionate ir su 18 taškų užima pirmąją vietą. „Olympique“ turi 8 taškus ir žengia devintoje pozicijoje.

Kiti rezultatai:

„Nice“ – „Monaco“ 2:2

„Angers“ – „Nantes“ 1:4

„Clemont Foot“ – „Brest“ 1:1

„Reims“ – „Lorient“ 0:0

„Troyes“ – „Montpellier“ 1:1

„Marseille“ – „Rennes“ 2:0

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius