Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įtampos neatlaikęs „Barcos“ treneris: „Karo prieš žiniasklaidą nelaimėsiu“

„Barcelona“ ekipos Ronaldas Koemanas buvo išvarytas iš aikštės rungtynių su „Cadiz“ pabaigoje ir jaučia vis didesnę įtampą, mat jo treniruojama komanda kol kas kaip reikiant buksuoja.

0:0 baigėsi susitikimas tarp „Barcos“ ir „Cadiz“ ketvirtadienio vakarą, o R.Koemanas iš aikštės buvo išvytas antrojo kėlinio pabaigoje, kuomet ėmė ginčytis su arbitrais dėl Sergio Busquetsui parodytos geltonos kortelės.

„Viena iš problemų Ispanijoje ta, kad jie veja iš aikštės už nieką, – tikino R.Koemanas. – Jie nepasako kodėl, tik pasako, jog dėl požiūrio. Visi matė, kad aikštėje buvo antras kamuolys. Visi tai matė.“

Vos 9 taškus per penkerias rungtynes sukrapščiusi „Barca“ yra 7-oje turnyro lentelės vietoje – dėl to smarkiai dreba R.Koemano kėdė.

„Žinoma, esu stiprus. Nelaimėsiu karo su žiniasklaida. Aš savo energiją nukreipsiu į komandą ir žaidėjus. Matau puikų žaidėjų požiūrį ir tai svarbiausia. Negaliu sustabdyti to, ką rašo spauda. Mes turime tęsti, toks mano darbas“, – teigė strategas, kuris dėl klubo prastos finansinės situacijos turi remtis ir daug jaunų žaidėjų.

„Barca“ saugas Sergi Roberto po rungtynių kalbėjo, kad jo komanda bandys laimėti „La Liga“ čempionų titulą šį sezoną.

„Požiūris, kad patekimas į ketvertą yra geras rezultatas čia netinka. Mes turime sudėtį, kuri gali laimėti Ispanijos čempionatą, nemanau, kad yra geresnė komanda čempionate nei mes. Turime pagauti žaidimą ir pradėti skinti pergales“, – tikino S.Roberto.

„Nevilkiu šio klubo marškinėlių, kad užimčiau antrą ir trečią vietą, – sakė kapitonas Gerardas Pique. – Aš čia tam, kad laimėčiau titulus ir esu įsitikinęs, kad net ir po tokio starto mes dėl jų kovosime. Reikia, kad sirgaliai liktų su mumis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius