Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtarimai: visa F.Capello vadovaujama Rusijos futbolo rinktinė vartojo dopingą?

Dar viena dopingo skandalo banga gali smogti Rusijai. „Mail on Sunday“ paskleidė įtarimus, kad visa Rusijos futbolo rinktinė, dalyvavusi 2014 metų pasaulio čempionate Brazilijoje, vartojo dopingą.
2014 m. Rusijos futbolo rinkinė
2014 m. Rusijos futbolo rinkinė / „Scanpix“ nuotr.

„Mail on Sunday“ tvirtina, kad į jų rankas pateko slaptas FIFA dokumentas, susijęs su vykdomu tyrimu dėl dopingo vartojimo profesionaliame futbole.

Teigiama, kad tai nepriklausomo eksperto Richardo McLareno atlikto tyrimo, eliminavusio visą Rusijos lengvosios atletikos rinktinę iš Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių, tęsinys.

Pasak britų leidinio, iš viso minimos 34 futbolininkų pavardės – 23 rusų rinktinės nariai ir 11-lika kitų profesionalių žaidėjų.

Keturi 2014 metų Rusijos rinktinės nariai – Denisas Glušakovas, Igoris Akinfejevas, Aleksandras Samedovas ir Maksimas Kanunikovas – žaidė ir šiuo metu Rusijoje vykstančiame FIFA Konfedereacijų taurės turnyre.

Beje, komanda, kurią tuomet treniravo Fabio Capello, 2014 m. pasaulio pirmenybėse sužaidė lygiosiomis su Alžyru ir Korėja, pralaimėjo Belgijai ir į atkrintamąsias nepateko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius