-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvairios problemos Ispanijos futbolo čempionato mačuose – ne naujiena

Dėl apšvietimo problemų neįvykęs Ispanijos čempionato penktojo turo mačas tarp „Rayo Vallecano“ ir Madrido „Real“ – ne naujiena Primeros istorijoje, rašo fcbarcelona.lt
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį vėlai vakare dėl 25 eurais padidintų bilietų kainų protestavę „Rayo Vallecano“ sirgaliai griebėsi sabotažo – nupjovė Vallecas stadiono apšvietimo instaliacijos laidus. Nors juos buvo mėginta sutvarkyti, tačiau elektrikams nepavyko operatyviai įžiebti reikiamo lempų skaičiaus, tad dvikova buvo nukelta į pirmadienį.

Tokie ir panašūs atvejai Ispanijos nacionalinėse pirmenybėse, kai rungtynės neįvyksta arba yra nutraukiamos, nėra naujiena, rašo Katalonijoje leidžiamas dienraštis „El Mundo Deportivo“.

Pirmasis garsiau nuskambėjęs atvejis užfiksuotas 1963-1964 metų sezone. Tuomet dvikovą tarp „Barcelona“ ir „Valencia“ ekipų teko nutraukti 28-ąją minutę, o futbolininkams rungtyniauti sutrukdė itin smarki liūtis.

1976-1977 metų sezone rungtynes tarp Vigo „Celta“ ir Sevilijos „Real Betis“ teko nutraukti dėl pasibaisėtinos stadiono vejos būklės. Tame pačiame sezone nebuvo sužaistos rungtynes dėl „Valencia“ ir „Zaragoza“ ekipų. Jas teko nutraukti, nes stadiono tribūnuose susipliekė Valensijos ir Aragono regionų komandas palaikantys sirgaliai.

1987-1988 metų sezone smarkus lietus 70-ąją minutę nutraukė Ispanijos čempionato rungtynes tarp „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ ekipų. Po metų Pamplonos miesto stadione neramumus sukėlė „Osasuna“ ir Madrido „Real“ sirgaliai, tad šių komandų dvikovą teko nutraukti pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje.

1988-1999 metų sezone Madrido priemiestyje 43 minutę teko nutraukti mačą, kuriame „Osasuna“ žaidė su... „Rayo Vallecano“. Priežastis – tokia pati, kaip ir vakar: kilo problemų dėl Vallecas arenos apšvietimo.

2000-2001 metų sezone rungtynes tarp San Sebastiano „Real Sociedad“ ir Barselonos „Espanyol“ teko nukelti dėl liūties. Sevilijos „Real Betis“ ir Madrido „Real“ rungtynės 2002-2003 metų sezone buvo nukeltos dėl stadiono apšvietimo sistemos sutrikimų, o 2004-2005 metų sezone rungtynes tarp Madrido „Real“ ir „Real Sociedad“ teko nutraukti 87 minutę. Tuomet buvo gautas pranešimas, kad stadione yra bomba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius