Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvarčių beveik nemušantis Fernando Torresas patraukė Turino „Juventus“ dėmesį

Skelbiama, jog Turino „Juventus” klubas išreiškė susidomėjimą Londono „Chelsea” komandos puolėju Fernando Torresu ir vasarą ketina pateikti pasiūlymą už šį futbolininką.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Bianconeri” vasarą turi užsibrėžusi tikslą – įsigyti aukšto lygio puolėją. Anksčiau „Juve” taikinyje buvo Madrido „Real” puolėjas Gonzalo Higuainas, tačiau argentinietis patikino, kad „karališkojo” klubo nepaliks.

Taigi dabar „Juventus” taikinyje, kaip pagrindinis vasaros transferų lango tikslas, atsidūrė puolėjas Torresas. Šis futbolininkas ne kaip pritapo „mėlynųjų” klube, tad yra realu, jog „Chelsea” sutiks jį parduoti.

F.Torresas į „Chelsea” gretas atvyko 2011-ųjų metų sausio mėnesį iš „Liverpool” klubo už 58,5 milijono eurų. Manoma, kad dabar šio futbolininko kaina yra kur kas mažesnė ir siekia apie 30 milijonų eurų.

„Juve” generalinis direktorius Giuseppe Marotta neskuba pradėti derybų su „mėlynųjų” vadovybe, nes, kaip jau minėjome, Fernando kuris laikas nedemonstruoja gerų rezultatų, tad ar teiks pasiūlymą už šį puolėją turėtų paaiškėti po vasarą vyksiančio Europos futbolo čempionato.

„Chelsea” komandoje per kiek daugiau nei vienerius metus F.Torresas yra sužaidęs 52 varžybas per kurias jam pavyko įmušti tik 7 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius