Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvarčių fontanas Niukasle: čempionų pergalę lėmė 21-erių ispano „hat-trickas“

Jauno ispano tempiami Anglijos čempionai „Manchester City“ įspūdingame septynių įvarčių trileryje 4:3 išvykoje palaužė „Newcastle United“ ekipą.
Ferranas Torresas
Ferranas Torresas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo pirmos „Manchester City“ rungtynės po to, kai „mėlynieji“ Pepo Guardiolos auklėtiniai užsitikrino „Premier“ lygos titulą.

„Newcastle United“ komandą namuose į priekį 25-ąją minutę išvedė Emilis Krafthas, o Joao Cancelo 39-ąją minutę rezultatą išlygino.

Jaunas 21-rių „miestiečių“ ispanas Ferrnanas Torresas pelnė antrą svečių įvartį, bet jau per pridėtą pirmojo kėlinio laiką rezultatas vėl tapo lygus – Joelintonas realizavo 11 metrų baudinį.

Šeimininkai vėl buvo atsidūrę priekyje po Josepho Willocko įvarčio 62-ąją minutę, bet tada suspindo saugo iš Ispanijos žvaigždė.

F.Torresas mušė du įvarčius per tris minutes (63 ir 66 min.), o „Man City“ išlaikė įgytą pranašumą iki pat susitikimo pabaigos.

Pirmąją vietą jau užsitikrinęs „Man City“ klubas po pergalės turi 83 taškus, Niukaslo futbolininkai surinkę 39 ir žengia 16-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius