Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvarčių lietumi nupraustas „Juventus“ netikėtai krito Milane

Retai pralaimintis Turino „Juventus“ klubas patyrė vos ketvirtą nesėkmę šio sezono Italijos „Serie A“ pirmenybėse. „Senoji senjora“ išvykoje 2:4 nusileido „AC Milan“ klubui.

„Juventus“ futbolininkams nepadėjo netgi tai, kad dar antrajame kėlinyje jų persvara buvo 2:0.

Turino ekipa į priekį išsiveržė 47-ąją minutę po tikslaus Adrieno Rabiot smūgio iš už baudos aikštelės, o jau po šešių minučių skirtumą padvigubino nuo gynėjų atitrūkęs ir vienas prieš vartininką likęs Cristiano Ronaldo.

Tačiau milaniečiai nesutriko ir sugebėjo ne tik išlyginti, bet ir persverti rezultatą savo naudai.

62-ąją minutę Leonardo Bonucci sužaidė ranka savo baudos aikštelėje, o baudinį užtikrintai realizavęs Zlatanas Ibrahimovičius pelnė pirmąjį savo komandos įvartį.

Jau po keturių minučių rezultatas tapo lygus, kai gavęs perdavimą iš Zlatano baudos aikštelėje vartininką nuginklavo Franckas Kessie, o dar po minutės „AC Milan“ išsiveržė į priekį – greitoje atakoje pasižymėjo Rafaelis Leao.

Taip tris įvarčius Milano komanda pelnė vos per 5 minutes.

Galiausiai, vyšnią ant torto 80-ąją minutę uždėjo Ante Rebičius, pelnęs įvartį po grubios varžovų klaidos ir įtvirtinęs „AC Milan“ pergalę – 4:2.

Po septynių pergalių iš eilės pralaimėjęs „Juventus“ lieka pirmoje vietoje, tačiau lyderių persvara nesumenko, nes jų persekiotojai Romos „Lazio“ futbolininkai išvykoje 1:2 netikėtai nusileido „Lecce“ komandai.

Tad net ir po nesėkmės „Juventus“ turi 7 taškų pranašumą.

Savo ruožtu ketvirtą kartą per penkias rungtynes po karantino pabaigos laimėjęs „AC Milan“ su 49 taškais pakilo į penktąją lentelės vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius