Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Alba puikus įvartis paskutinėmis sekundėmis padovanojo „Barcai“ pergalę

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse – drama iki paskutinių sekundžių. 35-ojo turo rungtynėse „Barcelona“ svečiuose sugebėjo išnešti sveiką kailį mače su Sevilijos „Real Betis“ – pergalė pasiekta rezultatu 2:1.
Jordi Alba
Jordi Alba / „Scanpix“ nuotr.

Svečius į priekį 76-ąją minutę išvedė talentingasis Ansu Fati – po keitimo aikštėje pasirodžiusiam supertalentui pasižymėjo užteko vienos vienintelės minutės.

Šeimininkai savąjį atsaką pateikė už trijų minučių, kuomet tiksliu smūgiu atsakė Marcas Bartra.

Visgi lemiamą žodį šiame mače tarė katalonai ir jų krašto gynėjas Jordi Alba. Pastarasis likus maždaug nei pusei minutės iki teisėjo pridėto laiko pabaigos paleido tikrą torpedą į šeimininkų vartus ir savo ekipai išplėšė dramatišką pergalę.

Tris taškus į savo taupyklę įsidėjusi „Barca“ su 69 taškais po šio turo tikrai išliks antra. Vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusi „Sevilla“ turi 64 taškus ir žengia trečia.

„Real Betis“ toliau aktyviai kaunasi dėl šanso kitąmet žaisti ne tik UEFA Europos, bet ir Čempionų lygoje – iki ketvirtoje vietoje esančio Madrido „Atletico“ juos tebeskiria trys taškai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius