Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

J.Kloppas sureagavo į „Man City“ ir E.Haalando susitarimą: „Jis žvėris“

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas „Manchester City“ būsimą naujoką Erlingą Haalandą apibūdino kaip „žvėrį“, kuris, „deja, yra labai geras pasirinkimas“.
Jurgenas Kloppas
Jurgenas Kloppas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį „Man City“ patvirtino, kad E.Haalando išpirkos suma bus aktyvuota ir nuo liepos 1-sios norvegas taps „miestiečiu“.

Imago / Scanpix nuotr./Erlingas Brautas Haalandas
Imago / Scanpix nuotr./Erlingas Brautas Haalandas

„Geras, geras žaidėjas, – kalbėjo J.Kloppas. – „Man City“ niekada nebuvo ir niekada nebus komanda, kuri laimi rungtynes dėl vieno žaidėjo. Jų žaidimo planas yra specifinis.

Erlingas muš daug įvarčių prie tolimojo virpsto, kur jam tereikės kyštelėti koją. Jam tai patiks. Jis turės įvairiausių situacijų. Jis tikras žvėris. Jis Dortmunde keletą kartų buvo patyręs traumas, bet kai yra sveikas – jis žvėris. Gaila, bet labai geras pasirašymas.“

„Liverpool“ komanda vis dar bando vytis „Manchester City“ komandą „Premier“ lygos turnyro lentelėje, nors dabar „raudoniesiems“ reikia tiesiog laimėti patiems ir laukti varžovų klaidų.

„Mes vis dar bandome lyg išprotėję. Jei atvirai, taip yra, nes esu kiek kvailokas ir tai puikiai veikia. Vaikinai yra pakviesti elgtis panašiai, tad taip, nevargsime galvodami apie galimus varžovų pralaimėjimus. Žinome, kad patys turime laimėti.

Dabar turime atsigauti ir sužaisti FA taurės finale, niekur mūsų nepasigailės.“

Tiesa, finale gali būti sunku, nes vienas svarbiausių saugų Fabinho patyrė traumą.

„Nežinau, ar jis žais. Jam skauda raumenį, bet ne itin smarkiai. Jis jaučiasi gana pozityviai, bet tikrai nežinau, ko galiu tikėtis“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius