Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Mourinho kolegai nepritaria: futbolininkų į prioritetinį sąrašą jis neįtrauktų

Londono „Tottenham Hotspur“ treneris Jose Mourinho sako, kad nepritartų planui vakcinuoti „Premier“ lygos futbolininkus anksčiau nei didžiąją visuomenės dalį.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / Klubo nuotr.

„Premier“ lyga jau atšaukė dalį šio sezono rungtynių dėl COVID-19 problemų, vienerios iš jų buvo „Tottenham Hotspur“ susitikimas su „Fulham“ gruodžio mėnesį.

Tada J.Mourinho buvo nepatenkintas, nes apie mačo perkėlimą pranešta buvo likus kelioms valandoms iki jo numatytos pradžios.

Anksčiau šį mėnesį „Spurs“ buvo vienas iš klubų, pasiūliusių savo stadioną Nacionalinei sveikatos tarnybai (NHS), kad ši galėtų vykdyti ten vakcinavimą.

„Burnely“ treneris Seanas Dyche'as anksčiau teigė, jog futbolininkai turėtų stoti eilėje prie vakcinų į priekį, bet J.Mourinho galvoja, jog sportininkai neturėtų būti prioritetinių žmonių sąrašuose.

„Nesutikčiau. Galbūt tai kažkam skamba kontroversiškai, gal daug žmonių su manimi nesutiks, tačiau aš taip nesielgčiau. Yra žmonių, kuriems rizika yra žymiai didesnė nei mums, o ypač jauniems futbolininkams.

Manau, kad žmonės, esantys priešakinėse linijose ir vyresni asmenys turėtų būti skiepijami pirmieji. Tokia mano nuomonė“, – teigė J.Mourinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius