Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.N’Kololo: „Kovoti su „Valmiera“ visada sunku“

Marijampolės „Sūduvos“ naujokai Junioras N’Kololo ir Alexandras Gargalatzidis pasirašyti sutartis nusprendė po pokalbių su čia žaidusiais draugais.
Junioras N'Kololo
Junioras N'Kololo / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Prancūzas krašto saugas J.N’Kololo ir graikas puolėjas A Gargalatzidis jau apšilo kojas Marijampolės komandoje. Abu jie penktadienį debiutavo „Sūduvoje“ per rungtynių Gargžduose su „Banga“ antrąjį kėlinį. 21 metų graikas į aikštę žengė 79 min. ir 89 min. smūgiu galva pelnė savo pirmąjį įvartį. 28 metų prancūzas Žemaitijoje į aikštę žengė 82 min.

Šeštadienį abu legionieriai žaidė po 45 min. per LFF I lygos mačą tarp „Sūduvos B“ ir „Panevėžio B“. Šį kartą 25 min. po kampinio kamuolys dėkingoje situacijoje atiteko J.N’Kololo, kuris smūgiu iš artimos distancijos nepaliko šansų svečių vartininkui.

Abu žaidėjai teigė Lietuvoje besijaučiantys gerai, o vykti į „Sūduvą“ apsisprendę po pokalbių su kitais futbolininkais.

„Sužinojęs apie tokią galimybę, susisiekiau su vartininku Makiu Giannikoglou. Jo atsiliepimai buvo geri, tad apsisprendžiau čia atvykti“, – sakė A.Gargalatzidis.

„Aš 2020-aisiais žaidžiau „Riga“ komandoje, Latvija yra panaši su Lietuva, tad žinojau ko galiu čia tikėtis. Šį tą žinojau ir apie Lietuvos čempionatą bei „Sūduvą“, – sakė J.N’Kololo. – Dar paskambinau Kulei Mbombo, su kuriuo kartu žaidėme Rygoje, jo atsiliepimai buvo patys geriausi, tad nuspręsti pasirašyti sutartį buvo lengva.“

Tiek graikas, tiek prancūzas teigė, kad Lietuvoje stengsis būti naudingi ir kuo labiau prisidėti „Sūduvai“ siekiant pergalių. Abu žaidėjai laukia komandos pirmųjų rungtynių UEFA Europos Konferencijų lygoje su „Valmiera“. J.N’Kololo tai bus susitikimas su gerai pažįstamais varžovais.

„Prisimenu, kad kaskart buvo sunku su jais žaisti. Rygoje būdavo lengviau dėl geros aikštės, tačiau Valmieroje visada buvo sunku. Ten aikštė gana maža, tad vykdavo ne tiek futbolas, kiek kautynės“, – prisiminė J.N’Kololo.

„Sūduva“ svečius iš Latvijos priims Marijampolės „Hikvision“ arenoje liepos 8 d. (ketvirtadienį) 19 val. Futbolo gerbėjai gali įsigyti bilietus į šias rungtynes bilietai.lt tinklalapyje.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos liepos 15 d. Rygos „Daugava“ stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius