Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkas Jakubas Wilkas grįžta į Vilniaus „Žalgirį“?

Buvęs Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo saugas Jakubas Wilkas dėl nemokamo atlyginimo nutraukia sutartį su Rumunijos „Vaslui“ komanda. Manoma, kad žaidėjo karjera vėl krypsta ir Lietuvos čempionių pusę, rašo przegladsportowy.pl.
 Jakubas Wilkas
Jakubas Wilkas / J. Petrulio nuotr.

„Aš negaunu atlyginimo jau penkis mėnesius. Norėjau bendrauti su klubu, nusiunčiau du laiškus ragindamas mokėti pinigus. Jie tylėjo. Po to kreipiausi į Tarptautinę futbolo federacijų asociaciją (FIFA) dėl sutarties nutraukimo. Tada „Vaslui“ man pasiūlė atlyginimą už du mėnesius, bet aš nesutikau. Pirmą kartą teko matyti tokį klubo darbą. Manau, kitą kartą sumokėtų dar po pusės metų“, – teigė nusivylęs futbolininkas.

Žaidėjo advokatas sakė, kad ši byla bus sprendžiama su FIFA pagalba. Kol žaidėjas taps laisvuoju agentu, gali praeiti ir metai, tačiau jau po mėnesio turėtų būti išduota laikina pažyma.

Tai yra juokinga. Norėjau būti šioje komandoje, suprantu 1–2 mėnesių įsiskolinimus, bet ne tokius, – tęsė J.Wilkas.

Rumunijos klubo prezidentas šalies žiniasklaidai teigė, kad lenkas apie padėtį klube meluoja. Tačiau buvęs „Žalgirio“ futbolininkas tikino, kad to žmogaus nė karto nėra matęs. „Tai yra juokinga. Norėjau būti šioje komandoje, suprantu 1–2 mėnesių įsiskolinimus, bet ne tokius“, – tęsė J.Wilkas.

Netrukus futbolininkas pakeis klubą. J.Wilkas atskrido į Kiprą ir prisijungė prie Mareko Zubo treniruojamos ekipos. Futbolininkas pabrėžė, kad Lietuvoje jis yra žvaigždė.

J.Wilkas teigė, kad skambino Vilniaus klubo prezidentui ir šis patikino, kad lenkui durys į „Žalgirį“ – atviros. Pranešama, kad J.Wilkas Lietuvoje žais tokiomis pat sąlygomis, kaip žaidė Rumunijoje.

Futbolininkas iš Lenkijos į sostinės futbolo klubą buvo atvykęs 2013-ųjų vasarį. Lietuvoje mažiau nei pusmetį praleidęs futbolininkas spėjo sužaisti 20 rungtynių, per kurias įmušė 7 įvarčius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius