Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jakubas Wilkas ir Liudas Lidakevičius paliko Vilniaus „Žalgirį“

Trečiadienį Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ atsisveikino su dviem komandos žaidėjais - saugu Jakubu Wilku ir vartininku Luku Lidakevičiumi.
Jakubas Wilkas
Jakubas Wilkas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Su legionieriumi iš Lenkijos atsisveikinta pasibaigus žaidėjo sutarčiai su klubu, o Luko Lidakevičiaus kontraktas nutraukas abipusiu susitarimu.

Jakubas Wilkas žalgiriečiams atstovavo 2013-aisiais bei po trumpos pertraukos į komandą sugrįžo 2014-aisiais. Per dvejus Vilniuje praleistus metus lenkas „Žalgiriui“ atstovavo 61-iose rungtynėse, kurių metu pelnė 19 įvarčių ir atliko 36 rezultatyvius perdavimus.

Legionierius kartu su komanda tris kartus iškovojo LFF taurę bei supertaurę ir kartą į viršų kėlė A lygos čempiono titulą.

VIDEO: Ačiū Kuba! | Vilniaus FK "Žalgiris" 2013 - 2015

Prieš atvykimą į „Žalgirį“ J. Wilkas atstovavo Poznanės SKS ir „Lech“ klubams, taip pat Gdansko „Lechia“ ekipai, o 2014-aisiais buvo trumpam palikęs žalgiriečių gretas ir pusmečiui persikėlė į Rumunijos „Vaslui“ klubą.

Lukas Lidakevičius prie „Žalgirio“ gretų prisijungė 2013 metais, tačiau pagrindinėje komandoje nedebiutavo. Klaipėdietis rungtyniavo „Žalgiris B“ ekipoje, o jos garbę gynė 30 rungtynių.

Vartininkas 2014 metais buvo pusmečiui paskolintas „Klaipėdos granito“ ekipai, jos gretose sužaidė 8 mačus. Prieš prisijungdamas prie sostinės klubo L.Lidakevičius atstovavo antros pagal pajėgumą Anglijos lygos klubui „Barnsley“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius