Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jankausko įvartis pretenduoja tapti gražiausiu MLS lygoje (video)

Puolėjo iš Lietuvos Edgaro Jankausko įvartis pateko tarp pretendentų į aukščiausiojo JAV futbolo čempionato (MLS lygos) reguliariojo sezono gražiausio įvarčio titulą.
E.Jankauskas įspūdingą įvartį įmušė į „Kansas City Wizards“ klubo vartus
E.Jankauskas įspūdingą įvartį įmušė į „Kansas City Wizards“ klubo vartus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rugsėjo pradžioje „New England Revolution“ žaidėjas E.Jankauskas įspūdingu smūgiu iš toli pasiuntė kamuolį į į „Kansas City Wizards“ vartus. Įvarčio video galite pažiūrėti čia.

Lietuvio ekipa tą dvikovą pralaimėjo rezultatu 2:4, tačiau E.Jankausko įvartis buvo išrinktas gražiausiu 25 čempionato savaitės tiksliu smūgiu ir pateko į kandidatus tapti sezono laureatu.

Oficialioje „Major League Soccer“ (MLS) svetainėje futbolo gerbėjai iki lapkričio 10 dienos gali balsuoti už įspūdingiausą reguliariojo sezono įvartį rinkdamiesi iš 32 tikslių smūgių. Balsuoti galima paspaudus čia.

10 geriausių įvarčių pateks į lapkričio 11-17 dienomis vyksiantį finalinį balsavimo etapą, kuriame ir paaiškės nugalėtojas.

„New England Revolution“ su E.Jankausku MLS lygoje dar tęsia kovą ir atkrintamųjų varžybų pirmajame etape žaidžia su „Chicago Fire“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius