Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunieji futbolininkai ruošiasi rizikuoti rungtynėse su Danija

Lietuvos U-21 rinktinė rengiasi antroms iš eilės Europos čempionato atrankos rungtynėms Gargžduose. Rugsėjo 11 dieną (antradienį) Carito Falcho vadovaujama komanda susitiks su grupės lyderiais Danijos futbolininkais.
Titas Krapikas ir Lietuvos futbolo jaunimo (iki 21 metų) rinktinė rengiasi mačui su danais.
Titas Krapikas ir Lietuvos futbolo jaunimo (iki 21 metų) rinktinė rengiasi mačui su danais. / lff.lt

Penktadienį lietuviai rungtynėse su Gruzija pademonstravo simpatišką žaidimą, bet turėjo tenkintis lygiosiomis 0:0. Sekmadienio popietę prie komandos prisijungė Danielis Romanovskis, kuris praėjusią savaitę plušo su vyrų rinktine. Saugas pakeis traumą patyrusį Martyną Medelinską.

„Esu labai patenkintas Danielio sugrįžimu. Treniruotėje matėme, kad jis yra kūrybingas ir savo perdavimais atakose gali surasti erdvių puolėjams ir krašto saugams. Tai yra labai svarbu, kai norime susikurti progas įmušti ir nubausti danus už mums paliekamas erdves. Danielis taip pat gali prisidėti prie komandos spaudžiant oponentus ir yra bendro plano dalis“, – teigė C.Falchas.

lff.lt/Caritas Falchas ir jo treniruojama Lietuvos futbolo jaunimo (iki 21 metų) rinktinė rengiasi mačui su danais.
lff.lt/Caritas Falchas ir jo treniruojama Lietuvos futbolo jaunimo (iki 21 metų) rinktinė rengiasi mačui su danais.

Specialisto iš Danijos teigimu, jo tėvynainius nustebinti nebus lengva, tačiau Lietuvos komanda yra pasirengusi išnaudoti turimas galimybes: „Turime toliau tęsti žaidimą, kurį demonstravome prieš Gruziją. Mūsų žaidimo koncepcija keisis labai mažai, nes Danija ir Gruzija yra panašios komandos. Danija žaidžia greičiau ir mums reikės susitvarkyti su iššūkiais atitinkamose žaidimo zonose. Šlifavome išsivadavimą nuo varžovų spaudimo ir perėjimą iš gynybos į puolimą“.

„Mums reikia būti labai greitiems situacijose, kai danai yra pažeidžiami. Taip pat turime kartais rizikuoti, kad įmuštume įvartį. Mums bus labai svarbu išeiti į aikštę pasitikintiems savimi“, – dėstė C.Falchas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius