-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Javieras Hernandezas: „Meksikoje būtų stebuklas, jeigu treneris vadovautų komandai 25 metus“

„Manchester United“ klubo puolėjas Javieras Hernandezas pasidalino mintimis apie savo komandos vyriausiąjį trenerį Serą Alexą Fergusoną ir pareiškė, kad šis strategas gerąja prasme skiriasi nuo kitų trenerių.
Javieras Hernandezas.
Javieras Hernandezas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjo jau beveik 25 metai nuo to, kai prie „raudonųjų velnių“ vairo stojo Fergusonas. Todėl vienas geriausių pastarųjų sezonų stratego pirkinių, Hernandezas, duodamas interviu negailėjo gerų žodžių savo treneriui.

„Jis yra kitoks negu kiti. Fergusono negali palyginti su niekuo. Nuo pat pirmos dienos pastebėjau, kad jis yra labai paprasta asmenybė ir tai mane žavi dar ir dabar. Galima kalbėti apie jo pasiekimus, tačiau pažiūrėjus į jį rungtynių metu to nepasakysi“, – teigė meksikietis.

„Kiekvienose rungtynėse atrodo, kad Fergusonui, tai pirmas mačas gyvenime. Jis būna toks susijaudinęs, toks entuziastiškas ir taip nori iškovoti pergalę. Tai ir yra svarbiausia – jam niekad nepabosta laimėti ir jis mėgaujasi savo darbu“.

„Taip pat jis yra labai malonus žmogus. Kiekvieną dieną jis pasiteirauja kaip jaučiuosi, ar man viskas gerai, ar man nieko netrūksta. Jis yra nepakartojamas ir puikiai elgiasi su tavimi, nesvarbu, tu aikštėje ar ant atsarginių suolelio“.

„Visų pirma, jis tave laiko žmogumi, asmenybe, o tik tada – futbolininku. Jis žino, kad jeigu tau gerai sekasi asmeniniame gyvenime, tai gerai seksis ir profesinėje srityje, šiuo atveju – aikštėje“.

„Meksikoje būtų stebuklas, jeigu kuris nors treneris vadovautų komandai 25 metus. Ten yra labai skirtinga kultūra. Kartais treneriai atleidžiami jau po dviejų nesėkmingų rungtynių“, – užbaigė iš Meksikos „Guadalajara“ klubo persikėlęs Hernandezas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius