Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnas Terry nežais tris savaites

Londono „Chelsea“ klubo treneris Roberto Di Matteo patvirtino, kad ekipos kapitonas Johnas Terry dėl kelio traumos bus priverstas pailsėti nuo futbolo apie tris savaites.
Johnas Terry
Johnas Terry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anglas po savo keturių mačų diskvalifikacijos į aikštę sugrįžo tik praeitą savaitgalį, tačiau ekipos kapitonas po susidūrimo su varžovų komandos puolėju L.Suarezu be futbolo turės praleisti dar apie tris savaites.

J.Terry po minėto susidūrimo su urugvajiečiu iš aikštės buvo išneštas neštuvais, o pirminės prognozės buvo prastos ir buvo manoma, kad klubo simbolis aikštėje nepasirodys kelis mėnesius.

Vis dėlto, komandos strategas R. Di Matteo patvirtino, kad trauma nėra tokia rimta, kaip manyta iš pradžių: „Manome, kad J. Terry komandai negalės padėti apie tris savaites. Tai nėra taip blogai, kaip manėme iš pradžių“.

„J. Terry susižalojo netinkamu laiku. Jis žaidė puikiai ir suteikė komandai daug pasitikėjimo, tačiau turime susitaikyti su tokiomis situacijomis“, – kalbėjo treneris.

Šveicarų kilmės treneris taip pat patvirtino, kad kitas ekipos senbuvis F.Lampardas artėja link sugrįžimo į aikštę, tačiau artimiausiose rungtynėse su „West Brom“ klubu dėl traumos, patirtos spalio mėnesį vykusiose rungtynėse su „Shakhtar“ komanda, nepasirodys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius