-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnas Terry: atsiprašau komandos ir gerbėjų, bet aš nesu grubus futbolininkas

Londono „Chelsea“ ir Anglijos rinktinės centro gynėjas Johnas Terry atsiprašė savo komandos draugų už tai, kad UEFA Čempionų pusfinalio rungtynėse prieš „Barcelona“ klubą užsidirbo raudoną kortelę ir paliko komandą žaisti dešimtyje.
Johnas Terry
Johnas Terry / AP/Scanpix nuotr.

Johnas Terry buvo išvarytas iš aikštės už tai, kad iš kelio įspyrė į varžovo Alexis Sanchezo nugarą. Už šią pražangą anglas buvo nugaustas raudona kortele ir turės praleisti turnyro finalą.

„Mačiau epizodo pakartojimą ir mano veiksmas atrodo šiurkštus. Aš ne toks žaidėjas, kuris siektų tyčia kažką sužeisti. Aš pakėliau savo kelį, nors to neturėjau daryti, tačiau dabar nebėra prasmės apie tai kalbėti. Tikiuosi žmonės, matę šį epizodą žino, kad aš nesu toks grubus futbolininkas“, – neslėpė nusivylimo Terry.

„Esu nusivylęs, tačiau džiaugiuosi komandos draugų sėkme. Atvažiuoti į „Camp Nou“ ir žaisti taip, kaip jie tai darė mažumoje yra kažkas ypatingo. Aš jaučiu, kad nuvyliau juos. Jau atsiprašiau komandos ir noriu taip pat atsiprašyti visų „Chelsea“ fanų“, – dėstė savo mintis anglas.

„Vaikinai nusipelnė būti finale. Tai labai svarbu mūsų klubui. Prieš tris ar keturis mėnesius niekas negalėjo nuspėti, kad būsime ten, kur esame dabar. Aš nuvyliau komandos draugus, o jie pasirodė puikiai, todėl aš už tai iš jų nuopelnų neatimsiu, nes jie pademonstravo puikų komandinį žaidimą“, – tęsė komandos kapitonas.

„Tokio rezultato klubas nusipelnė. Mums Čempionų lygos turnyre šiek tiek sekėsi, tačiau tai visada nesitęs“, – užbaigė Terry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius