-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jonava“ pratęsė sutartis su A.Osipovu ir T.Simaičiu

Futbolo klubas „Jonava“ pratęsė sutartis su jau pažįstamais veidais Jonavos futbolo gerbėjams – klubo marškinėlius ir toliau vilkės Artiomas Osipovas bei Tadas Simaitis.
Artiomas Osipovas ir Tadas Simaitis
Artiomas Osipovas ir Tadas Simaitis / nuotr. FK „Jonava“

Tai bus antrasis sezonas „Jonavos“ ekipoje tiek gynėjui iš Rusijos, tiek vartininkui iš Klaipėdos. Praėjusį sezoną A.Osipovas patikimai žaidė gynyboje 16-oje rungtynių, o T.Simaitis – 9-iose.

28-erių gynėjas savo profesionalo karjerą pradėjo Ventspilio ekipoje, o po to žaidė kitose Latvijos ir Baltarusijos lygos komandose. Futbolininkas pasirodė net 52-ose rungtynėse vilkėdamas Rygos „Skonto“ marškinėlius ir spėjo pasižymėti aštuonis kartus.

27-erių vartininkas iš Klaipėdos savo profesionalo karjerą pradėjo „Šiaulių“ ekipoje dar 2008-aisiais. Po sėkmingos karjeros pradžios Šiauliuose Tadas buvo pastebėtas Europos lygose žaidžiančios Otelulo „Galati“ ekipos ir ten praleido du sezonus prieš grįždamas į gimtąją šalį.

T.Simaitis apsivilko Pakruojo „Kruojos“ marškinėlius, o po sezono persikėlė į Klaipėdą. Po metų Klaipėdoje, vartininkais vėl išvyko į užsienį – atstovavo aukščiausioje Azerbaidžano lygoje žaidžiančiai Gandžos „Kapaz“. Po karjeros etapo Azerbaidžane T.Simaitis 2017-ųjų vasarą prisijungė prie „Jonavos“ ekipos.

Klubo direktorius Zenonas Kamarūnas buvo patenkintas, jog pavyko pratęsti sutartis: „Artiomas ir Tadas jau pažįsta Jonavos miestą, stadioną, komandos draugus iš praėjusio sezono, tad manau, jog tai padės komandai jausti geresnį ryšį tiek aikštėje, tiek už jos ribų, o tai yra labai svarbu norint pasiekti aukščiausius rezultatus.“

Sudėtį formuojanti „Jonava“ pasiruošimą sezonui pradėjo sausio 3-iąją, o pirmąsias draugiškas rungtynes sužais sausio 13-ąją Vilniuje, kur susitiks su praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojais „Trakais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius