Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Jonavos“ kapitonas T.Eliošius: „Atėjo laikas „Atlantą“ įveikti ir namuose“

Sekmadienį (spalio 22 d.) „Jonava“ namuose baigs ketvirtą A lygos ratą rungtynėmis su Klaipėdos „Atlantu“. Šiame susitikime dėl traumos klubui negalėsiantis padėti kapitonas Tadas Eliošius tiki savo komandos galimybės ir sako, kad atėjo laikas varžovus įveikti namų aikštėje.
Tadas Eliošius
Tadas Eliošius / A.Reipos nuotr.

Atidėtame XXIII ture jau anksčiau patekimą į kitą etapą užsitikrinusi „Jonava“ (6 vieta, 28 taškai) 0:5 nusileido Marijampolės „Sūduvai“, tačiau didžiausias smūgis buvo ne rezultatas, o rimta kapitono T.Eliošiaus trauma.

Susidūręs su varžovu, žaidėjas buvo išvežtas tiesiai į ligoninę. Ten jam prieš dvi dienas atlikta operacija, o išnirusį rankos pirštą ir delnikaulio lūžį futbolininkas bus priverstas gydytis ne vieną savaitę.

„Aš tikiu, kad mano komanda bus pajėgi kovoti su „Atlantu“. Žaisime savo aikštėje ir, manau, tikrai galime laukti pergalės. Su „Sūduva“ nepasisekė, bet tikiu, kad šis pralaimėjimas nesugadins ūpo, komanda nenuleis galvos ir kausis dėl savo tikslų. Kai krinta tokie įvarčiai, tai nelabai ką padarysi. Pirmame kėlinyje nepasisekė, buvo skirtas abejotinas baudinys, o antras įvartis buvo tiesiog neatremiamas. Antrame kėlinyje jau atrodėme geriau“, – kalbėjo po operacijos sveikstantis „Jonavos“ futbolininkas.

Dabar Td. Eliošiaus lauks priverstinė pertrauka. „Susidūrimo momento aš nelabai pamenu, bet krisdamas jutau, kad nieko gero nebus. Labai gaila, nes dabar pats sezono finišas ir svarbios kovos. Tačiau nenuleidžiu rankų, gal pavyks pasveikti anksčiau. Žiūrėsime, ką pasakys medikai. Viltis miršta paskutinė. Kol kas savus palaikysiu kaip žiūrovas“, – apgailestavo kapitonas.

Jo ekipa šį sekmadienį kausis su svečiais iš uostamiesčio, kuriuos XX ture įveikė minimaliu rezultatu 1:0. Ankstesniuose susitikimuose pranašumą 2:0 ir 1:0 įrodė Igorio Pankratjevo ekipa. Paskutiniuose turuose „Atlantas“ lygiosiomis 1:1 sužaidė su čempionu Vilniaus „Žalgiriu“ ir rungtynių pabaigoje 3:2 palaužė Kauno „Stumbrą“.

A.Reipos nuotr./Tadas Eliošius
A.Reipos nuotr./Tadas Eliošius

T.Eliošius sako, kad varžovų žaidimas išties pagerėjo. „Žiūrėjau jų rungtynes su „Stumbru“. Matosi, kad žaidimas pagerėjęs, juntamas naujo trenerio braižas ir taktika. Manau, žaidėjai pradėjo geriau suprasti, ko iš jų nori treneris. Jie, manau, atvažiuos kovoti ir lengvai pergalės neatiduos. Visgi įveikėme „Atlantą“ jų aikštėje, o dabar atėjo laikas įveikti ir namuose“, – kalbėjo „Jonavos“ žaidėjas.

Kapitonas sako, kad „Jonava“ penktame rate sieks sezoną baigti aukštesnėje vietoje nei pernai. „Jonava“ nenori būti šeštoje vietoje. Liko vienas taškas iki Utenos „Utenio“, penki – iki „Atlanto“. Jeigu laimėsime, priartėsime iki dviejų taškų. Penktas ratas, manau, bus įdomus ir žiūrovams, ir patiems žaidėjams. Mūsų pačių motyvacija bus dar didesnė. Kalbant apie šį ratą, tai daug ką lėmė trečio rato pabaigoje įvykę pasikeitimai trenerių štabe ir naujų žaidėjų įsiliejimas. Tai mus šiek tiek išbalansavo. Ketvirtame rate jau susižaidėme, pradėjome suprasti trenerio Mindaugo Čepo reikalavimus. Tai atsispindi ir rezultatuose – šiame rate pradėjome rinkti daugiau taškų“, – sakė T.Eliošius.

„Jonavos“ ir „Atlanto“ susitikimas šį sekmadienį Jonavos miesto stadione prasidės 14.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius