Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho atmetė Madrido „Real“ pasiūlymą

Madrido „Real“ futbolo klubas Ispanijos pirmenybėse užėmė antrąją vietą, o UEFA Čempionų lygoje krito po pusfinalio serijos su Turino „Juventus“. Tai, žinoma, nedžiugina nei komandos vadovų, nei sirgalių. Nedžiugina ir trenerio Carlo Ancelotti, tačiau būtent jo kėdė, po nesėkmingos sezono pabaigos, pradėjo braškėti.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Carlo Ancelotti
„Scanpix“ nuotr./Carlo Ancelotti

O braška ji pakankamai garsiai. Portalo skysports.com duomenimis, karališkasis Madrido klubas jau pradėjo ieškoti pamainos šaltakraujiškajam C.Ancelotti. Prieš dvejus metus iš „Real“ klubo į Angliją patraukęs Jose Mourinho sulaukė skambučio iš Madrido ir buvo paklaustas, ar sutiktų sugrįžti ir vėl būti madridiečių vairininkas, tačiau atsakymas buvo „ne“.

J.Mourinho: C.Ronaldo mano, kad žino viską, ir kad treneris jo žaidimo lygio pakelti nebegali.

Tikriausiai toks atsakymas nenustebino. Stebina nebent Madrido „Real“ vadovų bandymas susigrąžinti, atrodo, visiems laikams prarastą J.Mourinho, prisiminus, kokiomis aplinkybėmis šis treneris atsisveikino su karališkuoju klubu ir išvyko į Londono „Chelsea“.

Tai vyko 2012-2013 metų sezone, kurio pradžioje sutikęs treniruoti madridiečius dar ketverius metus (iki 2016 m.), J.Mourinho nesulaukė net kito sezono.

2012-2013 metais tuometinis „Real“ treneris sulaukė begalinio dėmesio. Vienų rungtynių metu jis įdūrė Tito Vilanovai (tuometiniam „Barcelona“ trenerio asistentui) į akį. Taip pat treneris negailėjo aštrios kritikos savo komandos žvaigždėms Sergio Ramosui ir Ikerui Casillassui.

Apie vieną geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo Jose Mourinho pasakė: „Šis žaidėjas mano, kad žino viską, ir kad treneris jo žaidimo lygio pakelti nebegali.“

Maža to, paskutinįjį sezoną prie Madrido klubo vairo portugalas pavadino „blogiausiu jo karjeroje“. Taigi, keista, kaip karališkųjų vadovybė turėjo bent menkiausią šansą prisivilioti J.Mourinho atgal.

 
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Tarp kandidatų užimti karališkojo klubo trenerio postą yra Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas, dabartinis „Napoli“ treneris Rafaelis Benitezas ir Julenas Lopetegui iš „Porto“.

Taip pat vis dažniau kalbama apie Z.Zidano kandidatūrą, tačiau, daugelio ekspertų nuomone, tokiam postui legendinis prancūzas dar nepasirengęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius