Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: „Barcelonai“ sudaromos išskirtinės sąlygos

Cristiano Ronaldo turėtų būti pasirengęs išbėgti į aikštę kitą savaitę vyksiančiame Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomajame mače su „Lyon“, tvirtina Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad Cristiano žais, bet man nepatinka, jei futbolininkas nėra pasirengęs 100 procentų,– kalbėjo Mourinho. – Jeigu jis treniruosis šeštadienį, sekmadienį, pirmadienį ir antradienį būsiu įtikintas, kad Ronaldo yra pasiruošęs“.

Pirmoji „Real“ ir „Lyon“ dvikova Prancūzijoje baigėsi lygiosiomis 1:1, todėl trečiadienį namie Ispanijos komandai pakaktų nulinių lygiųjų.

Spaudos konferencijoje Mourinho nepraleido progos įkąsti ir pagrindiniam varžovui „Barcelona“ klubui dėl tvarkaraščio sudarymo: „Sąlygos šioje šalyje nėra visiems lygios“.

„Kai viena komanda Čempionų lygoje žaidžia antradienį, o po to nacionaliniame čempionate – sekmadienį, o kita – „Real“ – trečiadienį ir šeštadienį, akivaizdu, kad mums nepaliekama galimybė varžytis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius