-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho „Chelsea“ naujoką Pedro palygino su Maradona

Londono „Chelsea“ ekipa sekmadienį trečiose „Premier“ lygos rungtynėse pagaliau iškovojo pergalę, kurią jiems atnešė tik prieš kelias dienas prie ekipos prisijungusio Pedro žaidimas. Po pergalės 3:2 prieš „West Bormwoch Albion“ ekipą treneris Jose Mourinho ekipos naujoką lygino su pačiu Diego Maradona.
Pedro
Pedro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesiai į komandos starto vienuolikę patekęs Pedro į Londoną atvyko iš „Barcelona“ ekipos, kuriai „Chelsea“ suplojo 30 mln. eurų.

„Jis nevisiškai prilygo Maradonai, bet buvo netoli. Jis yra labai geras žaidėjas. Labai gera matyti, kad jis pritapo prie komandos nuo pirmosios dienos.

Turime daug pavyzdžių tiek mūsų komandoje, tiek Anglijoje, kai į „Premier“ lygą atvykę aukščiausios klasės žaidėjai nepritampa“, – po pergalės kalbėjo J.Mourinho.

Jau 19-ąją debiutinių rungtynių „Premier“ lygoje minutę Pedro įmušė įvartį, o vėliau atliko rezultatyvų perdavimą Diego Costai.

„Tikėjausi gero žaidimo iš jo, nes jis turėjo gerą pasirengimą sezonui, žaidė jau tris oficialius mačus. Aš bijojau ne dėl jo sportinės formos, o dėl prisitaikymo prie komandos, dėl žaidimo supratimo“, – po mačo sakė J.Mourinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius