Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: dabar galime nugalėti „Barcelona“ ir Čempionų lygoje

Po pergalės Karaliaus taurės finale Madrido „Real“ vedlys Jose Mourinho tikino, kad jo auklėtiniai gali įveikti „Barcelona“ ekipą ir UEFA Čempionų lygos pusfinalyje. Tai buvo pirmasis trenerio trofėjus karališkame klube ir jis neabejoja, jog ne paskutinis.
Jose Mourinho atvedė komandą į čempionų titulą.
Jose Mourinho atvedė komandą į čempionų titulą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš sužavėtas. Tai kažkas ypatingo. Nugalėti tokią galingą komandą kaip „Barcelona“ visuomet yra fantastiška. Ir mes nusipelnėme šio titulo“, – sakė J.Mourinho.

„Real“ ir „Barcelona“ mačas finale buvo jau trečiasis „El Clasico“ šiame sezone. Anksčiau komandos santykius aiškinosi Ispanijos čempionate. Barselonoje vykusį pirmąjį mačą net 5:0 laimėjo „Barcelona“, o savaitgalį Madride ekipos išsiskyrė taikiai – 1:1.

Dabar futbolo gerbėjų laukia dar du „El Clasico“ UEFA Čempionų lygoje – „Barcelona“ ir „Real“ keliai susikirto pusfinalio serijoje.

„Tai bus du mačai, o dabar mes parodėme, kad galime būti stipresni. Savaitgalį sužaidėme lygiosiomis, o dabar laimėjome. Nėra nė vienos priežasties, dėl ko neturėtume jų nugalėti Čempionų lygoje“, – kalbėjo strategas.

J.Mourinho įsitikinęs, kad šis titulas Madrido klubui – tik pradžia: „Aš atvykau čia, kad pakeisčiau komandos mentalitetą. Pradžia puiki, bet tai dar tik pradžia.“

Tuo metu legendinis Madrido „Real“ futbolininkas, o dabar šios komandos trenerių asistentas Zinedine‘as Zidane‘as žarstė komplimentus čempionams. „Tai ypatingas titulas, nes jo komandai labai reikėjo. Dabar žaidėjai labiau pasitikės savo jėgomis, ypač mačuose prieš „Barcelona“. Žaidėjai buvo verti pergalės“, – teigė Z.Zidane‘as. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius