-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho ir Cristiano Ronaldo pradėjo žodžių karą

Nors Europos čempionato finalas vyko prieš mėnesį, turnyro atgarsių pasigirsta ir šiomis dienomis. Naujasis „Man United“ komandos strategas Jose Mourinho nepraleido progos sukritikuoti Cristiano Ronaldo elgesį finalinių rungtynių metu.
Cristiano Ronaldo ir Jose Mourinho
Cristiano Ronaldo ir Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Europos čempionato finale Portugalija įveikė šeimininkę Prancūziją, o visų dėmesio centre ir vėl atsidūrė C.Ronaldo. Puolėjas gavo traumą, tad nuo pirmojo kėlinio vidurio rungtynes privalėjo stebėti būdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio. Tiesa, nors ir nežaidė, žvaigždė užsigeidė perimti trenerio pareigas ir lemiamomis akimirkomis nevaldydamas emocijų šaukė ant kitų žaidėjų bei akivaizdžiai stumdė Portugalijos rinktinės trenerį.

Tokiu Ronaldo elgesiu Jose Mourinho nebuvo patenkintas:

„Jo įnašas į pergalę paskutinėmis minutėmis buvo niekinis. Buvo 11 žaidėjų aikštėje, darančių savo darbą, o juos kontroliuojantis žmogus buvo Portugalijos treneris.

Į visą tai žvelgiu kaip į emocijų perteklių iš žmogaus, kuris matė komandą, artėjančią prie pergalės, kurios norėjo visi.

Jis (Ronaldo – red.past.) prarado emocijų kontrolę, nors tai ir nėra blogas dalykas. Manau, jog vienuoliktukas, kuris buvo aikštėje, buvo visiškai susikoncentravęs į tai, ką daro ir turėjo visišką situacijos kontrolę.

Tačiau mano patirtis rodo, jog tie momentai, kuomet reikia priimti svarbius sprendimus, žaidėjai pasimeta savo vidiniuose pasauliuose.“

Neilgai trukus į tokį J.Mourinho komentarą atsakė pats C.Ronaldo. Žaidėjas oficialioje „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje švenčia pergalę Europos čempionato finale ir parašė – „Greitas priminimas“.

Primename, jog abu portugalai dirbo Madrido „Real“ ekipoje, kuomet jos treneriu dar buvo Jose Mourinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius