Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: „Man City“ finišuos tarp keturių stipriausių“

Ketvirtadienį po nulinėmis lygiosiomis pasibaigusiu „Manchester United“ ir „Manchester City“ derbio Jose Mourinho teigė, kad „Premier“ lygos stipriausiųjų ketverte varžovai tikrai finišuos, o jo komandai dar teks rimtai pasistengti.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Manau, kad „Man City“ finišuos ketverte, nes jiems liko lengvesnės rungtynės. Matau juos ten. Manau, kad dėl paskutinės vietos ketverte kovosime mes, „Liverpool“ ir „Arsenal“, – po mačo sakė J.Mourinho.

Ketvirtoje vietoje esantys „Man City“ futbolininkai dabar turi 65 taškus, o už jų besirikiuojantys „Man Utd“ – vienu mažiau.

Trečioje vietoje su 66 taškais esantis „Liverpool“ klubas yra sužaidęs rungtynėmis daugiau už abu Mančesterio klubus. „Arsenal“ turi 60 taškų, tačiau yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau už Mančesterio komandas ir dviem mažiau už „Liverpool“.

„Tačiau mes dar turime kovą Europos lygos pusfinalyje. Mes turime labai daug problemų su žaidėjų traumomis, tačiau kovosime dėl vietos tol, kol matematiškai tai bus įmanoma“, – teigė J.Mourinho.

Anglijos „Premier“ lygoje tik pirmąsias keturias vietas užėmusios komandos patenka į Čempionų lygą. Vis dėlto „Manchester United“ ten dar gali prasimušti, jeigu laimės Europos lygos turnyrą.

Šių varžybų pusfinalyje Mančesterio futbolininkų laukia Vigo „Celta“ barjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius