Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho po dramatiškos pergalės: Mes galime pralaimėti tokius mačus ir aš didžiuosiuosi savo komanda (komentarai)

Madrido „Real“ klubo treneris Jose Mourinho po antradienį itin dramatiškai laimėtų rungtynių prieš „Manchester City“ tryško džiaugsmu. 90-ą min. pergalingą įvartį pelnius Cristiano Ronaldo ekipos strategas reiškė džiaugsmą lyg būtų ką tik triumfavęs Čempionų lygos finale.
Rungtynių akimirka
Jose Mourinho džiaugsmo akimirka.

„Real“ gali pralaimėti rungtynes, Mourinho gali pralaimėti rungtynes, žaidėjai gali pralaimėti rungtynes ir mano komanda gali pralaimėti tokias rungtynes, kokios buvo šiandien.

Mes galime pralaimėti tokius mačus ir aš didžiuosiuosi savo komanda. Tačiau negalime pralaimėti tokiu būdu, kokiu pralaimėjome „Sevilla“ ar „Getafe“ ekipoms. Mano džiaugsmas susijęs ne tik su iškovota pergale, bet ir su komandos DNR susigrąžinimu“, – spaudos konferencijoje teigė J.Mourinho.

Anot portugalo, vienintelis klubas, nusipelnęs pergalės šiose rungtynėse, buvo „Real“.

„Mes stengėmės laimėti nuo pat pirmųjų minučių ir mes to nusipelnėme. Mano žaidėjai įrodė, kad jei jie nori – jie gali. Jie gali būti aukščiausios klasės profesionalai ir laimėti itin sunkias rungtynes prieš puikią komandą. Mes nusipelnėme pergalės“, – kalbėjo J.Mourinho.

Tuo tarpu „Manchester City“ treneris Roberto Mancini dėl pralaimėjimo kaltino ne žaidėjų atsipalaidavimą, o pernelyg gilią gynybos liniją paskutinėmis rungtynių minutėmis.

„Mes esame labai nusivylę. Kai iki mačo pabaigos likus penkioms minutėms „Santiago Bernabeu“ pirmauji 2:1, atrodo, kad tikrai nepralaimėsi. Tačiau tai yra futbolas.

Mes atsitraukėme per daug giliai į gynybą rungtynių pabaigoje ir palikome jiems daug laisvos erdvės baudos aikštelės prieigose. Be to, mums labai nepasisekė. Du žaidėjai, Maiconas ir Samiras Nasri, mačo metu gavo traumas, tad teko juos keisti. Pabaigoje norėjau į aikštę išleisti Sergio Aguero ir sustiprinti puolimą, tačiau keitimų nebebuvo“, – apgailestavo italas R.Mancini.

Scanpix nuotr./Isco pelnė du įvarčius
„Scanpix“ nuotr./Isco pelnė du įvarčius

Kiti mačai:

„Montepellier“ 1:2 Londono „Arsenal“

Thomasas Vermaelenas („Arsenal“ gynėjas): „Džiaugiamės pergale, tačiau antrame kėlinyje žaidėme ne itin gerai. Situacijose, kai pirmauji vos vienu įvarčiu, turi išlikti ramus ir nepraleisti įvarčio į savo vartus, ką mes ir padarėme, tačiau komandos žaidimas nebuvo geras. Mes galime laimėti prieš „Manchester City“ („Premier“ lygoje sekmadienį – red.), tik jei žaisime taip, kaip tai darėme rungtynių pradžioje“.

Zagrebo „Dinamo“ 0:2 „Porto“

Vitoras Pereira („Porto“ treneris): „Viso mačo metu mes buvome geresnė komanda ir antrojo įvarčio nusipelnėme žymiai anksčiau. Mes dominavome ir viena po kitos kūrėme pavojingas progas. Tikiuosi, kad išlaikysime tokį žaidimą ir tolimesnėse kovose“

„Malaga“ 3:0 Sankt Peterburgo „Zenit“

Isco („Malaga“ futbolininkas, pelnęs 2 įvarčius): „Tai buvo idealus mačas ir man, ir komandai. Pasiekėme tokį rezultatą kasdienio sunkaus darbo dėka. Treneris mumis be galo pasitiki, esame vieninga komanda – tai yra raktas į pergales“

Manuelis Pellegrini („Malaga“ treneris): „Esu ypač patenkintas mūsų aistruolių palaikymu. Puikiai žaidė ne tik Isco ir Portillo, tačiau ir centro gynėjų pora bei Camacho. Pastaruoju metu komanda turėjo įvairių sunkumų, tačiau išlaikė dvasią ir šventė pelnytą pergalę“.

„AC Milan“ 0:0 Briuselio „Anderlecht“

Massimiliano Allegri („Milan“ treneris): „Pirmojo kėlinio metu pridarėme daug techninių klaidų. „Anderlecht“ nė karto nepataikė į mūsų vartų plotą, manau, kad sausų vartų išlaikymas yra mažas žingsnis į priekį. Mes turime ir toliau dirbti bei stengtis tobulinti tuos žaidimo aspektus, kurie yra silpniausi. Laukia rungtynės su „Udinese“, kurias privalome laimėti“.

Scanpix nuotr./
„Scanpix“ nuotr./"Borussia" triumfas

Dortmundo „Borussia“ 1:0 Amsterdamo „Ajax“

Jurgenas Kloppas („Borussia“ treneris): „Svarbiausia, kad žaidėme visas 90 minučių. Nepanikavome, o priešingai – išlikome ramūs, nors ir neįmušėme 11 m baudinio. Žaidėme toliau ir pelnytai nugalėjome“.

„Paris Saint-Germain“ 4:1 Kijevo „Dynamo“

Zlatanas Ibrahimovičius (PSG puolėjas, pelnęs pimą įvartį): „Tai buvo pirmos rungtynės, tad nebuvo lengva. Laimėjome, nes rungtyniavome geriau, tačiau ir toliau turime sunkiai dirbti. Turnyro startas susiklostė puikiai ir suteikė komandai pasitikėjimo savimi. Mums jo reikės, nes mūsų lauks tikrai stiprus varžovas – „Porto“ klubas“.

 

VIDEO: Selebrasi Mourinho Real Madrid vs Man.City

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius