Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jose Mourinho svyla padai? „Manchester United“ sensacingai pralaimėjo

Anglijos futbolo „Premier“ lygos antrajame ture „Manchester United“ išvykoje 2:3 nusileido „Brighton“ ekipai. Jose Mourinho auklėtiniai jau pirmajame kėlinyje kuklaus varžovo tvirtovėje praleido du įvarčius ir nesugebėjo atsitiesti.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje krito keturi įvarčiai, trys iš jų – į „Manchester United“ vartus.

25-ąją minutę „Brighton“ ekipą į priekį išvedė Glennas Murray, kuris užsiėmė gerą poziciją šalia vartų ir sulaukė puikaus perdavimo iš krašto.

Vos po kelių minučių Davidas De Gea ir vėl traukė kamuolį iš savo vartų. Po kampinio kilo sumaištis prie „Manchester United“ vartų ir Shane'as Duffy pasiuntė kamuolį į vartus.

34-ąją minutę rezultatą sušvelnino Romelu Lukaku, kuris galva nukreipė kamuolį į „Brighton“ vartus.

Tačiau kėlinio pabaigoje Ericas Bailly baudos aikštelėje pargriovė varžovą ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį. Jį realizavo Pascalis Grossas ir po pirmojo kėlinio šeimininkai pirmavo 3:1.

Jose Mourinho nusprendė atlikti du keitimus ir antrąjį kėlinį pradėjo Jesse Lingardas ir Marcusas Rashfordas, pakeitę Andreas Pereirą ir Juaną Matą.

Tačiau Mančesterio ekipos žaidimas nepaaštrėjo. Tik 95-ąją minutę rezultatą sušvelnino 11 metrų baudinį realizavęs Paulis Pogba, bet pergalė jau buvo varžovų kišenėje.

Praėjusį sezoną „Brighton“ klubas „Premier“ lygoje kovojo dėl išlikimo ir užėmė 15-ąją vietą. „Manchester United“ tapo vicečempionu.

Mančesterio klubą krečia nesutarimai tarp trenerio Jose Mourinho ir klubo valdybos. Kalbama, kad portugalas gali neišsilaikyti trenerio kėdėje visą sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius