-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: „Televizijų transliacijos kaltos dėl prastų Anglijos klubų rezultatų Europoje“

Londono „Chelsea“ futbolo klubo ateinantį antradienį laukia atsakomoji UEFA Čempionų lygos dvikova su Stambulo „Galatasaray“. Pirmasis komandų tarpusavio susitikimas baigėsi lygiosiomis 1:1. Pasak anglų ekipos vairininko Jose Mourinho, prieš akistatą Londone svečiai turi pranašumą, nes šalies čempionate rungtyniavo penktadienį, o jo treniruojamam klubui teks žaisti viena diena vėliau, todėl jis turės mažiau laiko poilsiui.
„Chelsea“ treneris Jose Mourinho
„Chelsea“ treneris Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Argi niekam nerūpi, kad Anglijos komandos stringa Europos taurių turnyruose? Kodėl jiems turėtų? Bet man rūpi“, – pokalbį su žurnalistais pradėjo futbolo specialistas.

„Sutinku, kad televizijos turi turėti daugiau galių, nes be jų viskas būtų kitaip. Tačiau rungtynių kalendorių visą galima pataisyti taip, kad jis tenkintų visas puses. Jie turėtų pasiteirauti žaidėjų, kiek dienų – dvi ar tris – jie pageidautų ruoštis būsimoms rungtynėms. Galite paklausti Didier Drogba („Galatasaray“ puolėjas – aut.), ar jam geriau žaisti penktadienį prieš antradienio susitikimą ar šeštadienį?

Sakote, kad „Villa Park“ stadione bus mažai žmonių, jei žaisime penktadienio vakare. Nesąmonė. Stadionas bus pilnas, o televizijoms tai neturės jos įtakos“, – argumentavo J.Mourinho.

Portugalo nuomone, lankstesnis tvarkaraštis turėtų naudos ne tik jo vadovaujamai komandai, bet ir kitoms „Premier“ lygos ekipoms.

„Ar tai būtų geriau „Chelsea“? Taip. Bet aš kalbu visų komandų vardu. Pavyzdžiui, nesuprantu, kodėl „Manchester City“ trečiadienį vakare Ispanijoje žaidė Čempionų lygos rungtynes, o ankstyvą šeštadienio popietę jau turi vykti į dvikovą išvykoje su „Hull City“. Ir kodėl jie žaidė su „Wigan“ sekmadienį prieš išvyką į Barseloną, kai katalonai rungtyniavo šeštadienį?

Jeigu viduryje savaitės yra suplanuotos dvikovos, tada savaitgalį prieš jas visi turėtume rungtyniauti panašiu metu, o ne skirtingą dieną. Šioje šalyje viskas vyksta kitaip. Aš to nesuprantu“, – piktinosi „Chelsea“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius