Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho vasarą į „Real“ sieks prisivilioti „Chelsea“ gynėją Johną Terry

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho savo vadovaujamoje komandoje norėtų matyti Londono „Chelsea“ žaidėją Johną Terry ir sieks, kad vienas geriausių pasaulio vidurio gynėjų vasarą iš Anglijos persikeltų į Ispaniją, skelbia Italijos dienraštis „La Gazzetta dello Sport“.
Johnas Terry
Johnas Terry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ne paslaptis, kad J.Mourinho santykiai su J.Terry išliko labai artimi dar nuo tada, kai portugalas treniravo „Chelsea“ ekipą. Siekdamas nutraukti „Barcelona“ dominavimą Ispanijoje, J.Mourinho norėtų, kad „Real“ gynybos ašimi būtų tas pats duetas kaip ir jo vadovaujomoje „Chelsea“ ekipoje – J.Terry ir Ricardo Carvalho. Pastarasis Madride rungtyniauja nuo 2010 metų. 

Jei „Chelsea“ nepavykų laimėti „Premier“ lygos, o šansai labai maži, klubą vasarą, kalbama, sudrebintų didelės permainos. Nors J.Terry yra fanų numylėtinis, „Chelsea“ gali ryžtis parduoti vieną savo lyderių, kuriam šiemet sukaks jau 31-eri ir kurį vis dažniau kamuoja įsisenėjusios nugaros ir dešinės kojos problemos. Juolab, kad šią žiemą „Chelsea“ už 25 mln. svarų sterlingų įsigijo Davidą Luizą, kuris jau netolimoje ateityje turėtų tapti kertiniu žaidėju „Chelsea“ gynybos linijoje.

J.Terry 2009 m. siekė įsigyti „Manchester City“, tačiau futbolininkas nusprendė likti Londone, išsireikalavęs pakelti atlyginimą iki 160 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

J.Mourinho norėtų įsigyti ir „Chelsea“ puolėją Didier Drogba, kurio šansai palikti „Stamford Bridge“ yra gerokai didesni. Teigiama, kad vasarą pats klubas sieks parduoti šį Dramblio kaulo kranto rinktinės lyderį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius