Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Josepas Guardiola: „Buvo labai geros rungtynės“

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse Lvove nulinėmis lygiosiomis pirmąjį susitikimą sužaidė Donecko „Šachtar“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai. Bavarai nuo antrojo kėlinio vidurio žaidė be iš aikštės pašalinto Xabi Alonso. Po mačo abiejų komandų treneriai teigė esantys patenkinti ir rezultatu, ir žaidimu.
Mircea Lucescu ir Josepas Guardiola
Mircea Lucescu ir Josepas Guardiola / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Mūsų pirminis tikslas buvo nepralaimėti ir tuo pačiu suteikti sau šansą žengti pirmyn atsakomojoje dvikovoje. Mes jį turime. Aš gailiuosi, kad pašalinus X.Alonso mes nebandėme primesti varžovams savo žaidimo. Padarėme klaidų, nesugebėjome turėti pakankamai kamuolio kontrolės. Tai buvo pirmosios rimtos rungtynės šiemet, mes dar nesame geriausios formos, tačiau turime laiko tai ištaisyti“, – po rungtynių sakė „Šachtar“ treneris Mircea Lucescu.

Jo kolega Josepas Guardiola po rungtynių į klausimus atsakinėjo bendromes frazėmis pagirdamas komandos žaidimą, nepamiršdamas paminėti varžovų.

„Buvo labai geros rungtynės. Sukūrėme progų įvarčiams ir neleidome varžovams sukurti nė vieno pavojingo epizodo prie mūsų vartų. Sugebėjome sulaikyti Alexą Teixeira, Taisoną ir Douglasą Costa ir aš tuo patenkintas. Pažįstu varžovų komandą nuo seno, žaidėjai pasikeitė, tačiau jų stilius liko tas pats. Dabar reikia išanalizuoti rungtynes ir tinkamai pasirengti mačui Miunchene“, – sakė J.Guardiola.

„Bayern“ lygiosios pirmose rungtynėse neturėtų stebinti futbolo sirgalių. Pepu pravardžiuojamas treneris dar nuo darbo „Barcelona“ klube yra žinomas tuo, kad atkrintamosiose rungtynėse jo ekipa dažnai nesiplėšo per pirmąją dvikovą.

Net aukščiausiame savo taške, kai per ketverius metus „Barca“ laimėjo krūvą titulų, J.Guardiolos treniruojamas Katalonijos klubas dažnai pirmajame Čempionų lygos susitikime per daug nesistengdavo. Pirmosios rungtynės ne kartą baigėsi lygiosiomis ar nedidelėmis pergalėmis, o atsakomosiose dvikovose „Barcelona“ smogdavo iš visų jėgų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius