-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Josepas Guardiola: ilgalaikio kontrakto su „Barcelona“ nenoriu“

Vienas sėkmingiausių pasaulio trenerių Pepas Guardiola nesutikęs pasirašyti ilgalaikės sutarties su „Barcelona“ ekipa nesijaudina ir tikina, jog šitokį sprendimą jam priimti buvo kur kas lengviau, nei pasirašyti ilgą ir pelningą kontraktą.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Scanpix“ nuotr.

Trenerio teigimu, jam lengviau atlikti savo darbą, kuomet jo neslegia jokia atsakomybė. Dėl šios priežasties J.Guardiola atsisakė ilgalaikės sutarties ir nusprendė sulaukti kitų metų vasaros.

40-metis strategas katalonų komandos vairą perėmė 2008-ų metų vasarą, kuomet išvyko olandas Frankas Rijkaardas. Nuo tada „Barcelona“ tris kartus iš eilės laimėjo Ispanijos pirmenybes bei du kartus tapo UEFA Čempionu lygos laimėtoja.

„Kiekvieną dieną pamąstau, jog tai gali būti paskutinė mano diena šioje komandoje. Aš dirbu geriau, kuomet turiu laisvę nuspręsti apie tolimesnę savo ateitį“, – teigė J.Guardiola.

„Pasirašyti ilgalaikės sutarties su „Barca“ nenoriu ir dėl dar vienos priežasties. Kuomet esi užsitikrinęs ateitį viename klube, iškyla rizika prarasti aistrą savo darbui, todėl, kad taip atsitiktų, nenoriu“.

„Dirbti čia, man didžiausias turtas. Čia patiriu tiek daug, kiek nebuvau patyręs visą savo gyvenimą“, – užbaigė strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius