-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgenas Kloppas: „Man gaila Jose Mourinho“

Niekaip laimėti nesugebančios „Chelsea“ komandos treneriui Jose Mourinho šios dienos rungtynės prieš „Liverpool“ gali būti paskutinės už Londono komandos vairo. Užuojautą dėl nesėkmingo sezono starto treneriui išreiškė būsimų varžovų strategas Jurgenas Kloppas.
Juergenas Kloppas
Juergenas Kloppas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vokietis prisiminė pats pernai buvęs panašioje situacijoje, kai jo vadovaujamas Dortmundo „Borussia“ klubas labai silpnai pradėjo sezona, tačiau antroje jo pusėje sugebėjo atsitiesti ir pateko į Europos lygos turnyrą. 

„Tada nekreipiau dėmesio į kalbas viešumoje. Jaučiausi atsakingas prieš Dortmundo sirgalius ir žaidėjus“, – apie situaciją prieš metus kalbėjo J. Kloppas. „J. Mourinho nėra prastesnis treneris nei pernai. Žaidėjai nėra blogesni nei pernai. Visko būna, tačiau tai nėra pasaulio pabaiga, jie tikrai gali žaisti futbolą, o tai yra mūsų problema.“

Liverpulio klubas šiuo metu „Premier“ lygoje užima devintąją vietą, tuo tarpu Londono „Chelsea“ žengia penkioliktas. Šių komanda akistata įvyks jau šiandien 14:45 val. Kalbant apie rungtynių svarbą, J. Kloppas teigė, kad nors susitinka ne aukščiausias vietas užimančios komandos, tačiau motyvacijos laimėti tikrai netruks. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius