Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgenas Kloppas: „Mano emocijos blogą mūsų žaidimą pavertė karštligišku“

Trečiadienį Dortmundo „Borussia“ pirmose šio sezono Čempionų lygos rungtynėse 1:2 nusileido „Napoli“ ekipai. Visą kaltę dėl pralaimėjimo komandos treneris Jurgenas Kloppas prisiima sau – nesuvaldė emocijų. Nuo 30-os minutės „Borussia“ futbolininkams teko verstis be savo stratego – šis už aršias kalbas su teisėju buvo išvarytas iš aikštės.
Jurgenas Kloppas.
Jurgenas Kloppas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po rungtynių Dortmundo „Borussia“ treneris apšauktojo arbitro, teisėjų ir visos komandos atsiprašė už netinkamą elgesį.

„Situaciją, kodėl Nevenas Subotičius nebuvo įleistas į aikštę, supratau kitaip nei buvo iš tikrųjų. Maniau, kad teisėjas turi palaukti ir įleisti į aikštę futbolininką. O jis to nepadarė. N.Subotičius iš tiesų nebuvo įleistas į aikštę, nes arbitras pamatė mažą kraujo dėmę ant pleistro. Po žaidimo aš atsiprašiau ketvirtojo arbitro, teisėjų ir komandos.

Mano emocijos blogą mūsų žaidimą pavertė karštligišku. Kai treneris ramus, mes galime pasiekti puikių rezultatų. Komandos startas nebuvo pats geriausias, mano taip pat. Jei būtume žaidę taip, kaip iš tikrųjų galime, būtume laimėję. Šioje grupėje gali nutikti bet kas. Mes nieko nepraradome. Pralaimėjome svečiuose, daugiau nieko" – po nervingų rungtynių dėstė Jurgenas Kloppas.

Po rungtynių nusivylimo neslėpė ir „Borussia“ futbolininkas Nuri Sahinas: „Viskas, kas gali nutikti blogo, nutiko mums. Pirmoje mačo dalyje jautėmės „kaip ne tame filme". Tai buvo pelnytas pralaimėjimas. „Napoli" ekipa labai gerai valdė kamuolį. O mes darėme viską, ką galėjome. Turėjome kelias puikias progas, bet pavėlavome jas išnaudoti. Kiekvienas pralaimėjimas žeidžia, ypač kai gali parsivežti namo labai svarbų tašką. Visa laimė, kad dar liko penkerios rungtynės."

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius