-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Žirkovas netrukus turėtų papildyti "Chelsea" gretas

Anglijos dienraštis „The Daily Mail“ skelbia, jog Londono „Chelsea“ labai rimtai nusitaikė į Rusijos rinktinės saugą Jurijų Žirkovą ir yra favoritas kovoje dėl šio 25-erių metų futbolininko.
Jurijus Žirkovas – geriausias Rusijos futbolininkas
Jurijus Žirkovas / „Scanpix“ nuotr.

J.Žirkovas jau kuris laikas yra laikomas vienu talentingiausių savo kartos Rusijos futbolininkų, pasižymintis ne tik puikia kamuolio valdymo technika, bet ir įspūdingai žaidžiantis kaire koja.

Futbolininkas puikiai sužaidė ir Euro2008 turnyre, kur kartu su Andrejumi Aršavinu sugebėjo nuvesti Rusijos komandą iki pat pusfinalio. Saugas buvo išrinktas į simbolinę čempionato komandą.

Tikimybę rusą pamatyti „Stamford Bridge“ padidėjo dar ir dėl to, kad ekipos krašto gynėjas Wayne‘as Bridge‘as šiomis dienomis turėtų palikti komandą ir pereiti į „Manchester City“.

„Rusijos Ronaldinho“ vadinamu futbolininku taip pat rimtai domisi ir dar du Europos futbolo grandai - Madrido „Real“ ir Turino „Juventus“, tačiau žaidėjo agentas jau užsiminė, kad pats J.Žirkovas labiausiai norėtų rungtyniauti Anglijoje, o be to, „Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius jau nuo senų laikų yra siejamas ir su Maskvos CSKA klubu.

Teigiama, kad jau šią savaitę už W.Bridge‘ą Londono klubas turėtų gauti 12 mlns svarų sterlingų ir visą šią sumą iš karto sumokėtų CSKA ekipai už J.Žirkovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius