Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Juventus“ siekia įsigyti „Twente“ ekipos žvaigždę Nacerą Chadli

Praėjusį savaitgalį Italijos čempionų titulą apgynęs Turino „Juventus“ klubas nusitaikė į „Twente“ ekipos saugą Nacerą Chadli, skelbiama Belgijos ir Olandijos spaudoje.
Naceras Chadli
Naceras Chadli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ne paslaptis, kad italų klubas ieško atakuojančio stiliaus žaidėjų, o 23 metų Belgijos nacionalinės rinktinės žaidėjas puikiai atitinka „Juventus“ trenerio Antonio Contes padiktuotus reikalavimus.

Aukštas ir tvirtai sudėtas N.Chadli pasižymi dideliu greičiu bei puikia valdymo technika. Šį sezoną futbolininką persekiojo traumos, tačiau per 21 „Everdivisie“ čempionato rungtynes belgas sugebėjo pelnyti 9 įvarčius ir atlikti 4 rezultatyvius perdavimus.

Praėjusią vasarą N.Chadli buvo per žingsnį nuo perėjimo į Londono „Fulham“ klubą, tačiau paskutinę minutę derybos nutrūko.

Dar vienerius metus su „Twente“ galiojantį kontraktą turintis futbolininkas paklaustas apie dėmesį iš stipriausio Italijos klubo, atsakė: „Nekyla klausimų – „Juventus“ yra puikus klubas. Tiesa, „Serie A“ ne tokia, kokia buvo anksčiau. Šiuo metu Italijos čempionate rungtyniauja trys galingi klubai – „Juventus“, „Internazionale“ ir „Milan“. Sprendimą dėl savo ateities priimsiu, kuomet prasidės atostogos“.

Žaidėjų rinkoje belgas vertinamas 9 milijonais eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius