Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Benzemos šou Londone paliko be žado „Chelsea“, „Bayern“ gavo sprigtą

Karimas Benzema tapo pirmuoju futbolininku istorijoje, Europos turnyre įmušusiu tris įvarčius į Londono „Chelsea“ vartus, o Madrido „Real“ išvykoje šventė skambią pergalę 3:1 (2:1).
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vieną koją į UEFA Čempionų lygos pusfinalį įkėlęs „Real“ išsiveržė į priekį 21 minutę, kai K.Benzema galingu smūgiu galva įveikė „Chelsea“ vartų sargo Edouardo Mendy gynybą.

Po 3 minučių „Real“ puolimo lyderis vėl mušė galva, bet šįkart – meistriškai, ne stipriu, o tiksliu smūgiu nukreipdamas jį į vartus taip, kad E.Mendy kamuolio nepasiektų.

„Chelsea“ viltis pirmojo kėlinio pabaigoje buvo sugrąžinęs Kai Havertzas (40 min.), taip pat įmušęs galva, tačiau pačioje antrojo kėlinio pradžioje K.Benzema pasinaudojo šiurkščia E.Mendy klaida, perėmė kamuolį ir nukreipė jį į tuščius vartus.

Įdomu, kad K.Benzema hat-tricką pelnė antrose UEFA Čempionų lygos rungtynėse iš eilės. Trys jo įvarčiai aštuntfinalyje Madride privertė kapituliuoti Paryžiaus „Saint-Germain“ žvaigždyną.

Kitame trečiadienį vykusiame Čempionų lygos ketvirtfinalyje staigmeną pateikė „Villarreal“. Ispanijos klubas namie 1:0 (1:0) ant menčių patiesė aiškiu poros favoritu laikytą Miuncheno „Bayern“ žvaigždyną.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „geltonieji“ buvo pasižymėję ir dar sykį, bet Francio Coquelino įvartį teisėjas atšaukė dėl nuošalės.

Devynis kartus iš eilės Vokietijos čempionui „Bayern“ klubui tai pirmasis pralaimėjimas Čempionų lygoje išvykoje nuo 2017-ųjų. Iki „Villarreal“ sprigto bavarai svečiuose buvo nesuklupę net 25 sykius iš eilės.

Atsakomieji susitikimai bus žaidžiami kitą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius