Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai gamta šaukia: futbolininkas svarbių rungtynių įkarštyje išskuodė į tualetą

Ar kada susimąstėte, kas nutiktų, jei futbolininkas svarbių rungtynių įkarštyje užsinorėtų į tualetą? Vakarykštėse Anglijos futbolo lygos taurės („Carabao Cup“) rungtynėse tarp Londono „Tottenham Hotspur“ ir Londono „Chelsea“ nutiko būtent toks atvejis.
Ericas Dieris rungtynių metu išbėgo į tualetą
Ericas Dieris rungtynių metu išbėgo į tualetą / Scanpix nuotr. ir stopkadras

Slinko jau 77-oji rungtynių minutė, o aštuntfinalio dvikovoje pirmavo dar pirmajame kėlinyje vienintelį įvartį pasiekusi „Chelsea“.

Jose Mourinho treniruojamai „Tottenham“ komandai buvo būtinas įvartis, bet staiga Šiaurės Londono ekipa liko su 10 žaidėjų aikštėje – kairiojo krašto gynėjo pozicijoje rungtyniavęs Ericas Dieris nepastebimai paliko veją ir patraukė stadiono tuneliu.

Kameros anglo „pabėgimo“ neužfiksavo, tačiau netrukus link tunelio patraukė ir dar vienas „Tottenham“ narys – J.Mourinho.

Akivaizdžiai neslėpdamas įsiūčio portugalas vijosi E.Dierį, kuris į aikštę sugrįžo po keliasdešimties sekundžių.

Kas nutiko „Tottenham“ gynėjui?

„Visi galite tai įsivaizduoti, – po mačo juokėsi E.Dieris. – Man viskas gerai – taip man nutiko pirmą kartą. Nieko negalėjau padaryti – kai prispiria reikalas, tai prispiria. To tiesiog negali sustabdyti. Nežinau, ar Jose suprato, ką aš darau. Pasakiau Pierre'ui-Emile'iui Hojbergui ir Toby Alderweireldui („Tottenham“ futbolininkams – red.past.), kad turiu bėgti, nes man būtinai reikėjo tą padaryti.

Mane kamavo pilvo spazmai – situacija buvo tiesiog per bloga.“

Tualete E.Dieris neužtruko, bet išėjęs jau rado nirštantį J.Mourinho. Anglas pripažino, kad komandos treneris tuo metu buvo nepatenkintas.

„Jose nebuvo laimingas, bet aš nieko negalėjau padaryti – gamta šaukė“, – juokėsi „Tottenham“ futbolininkas.

Aš nieko negalėjau padaryti – gamta šaukė.

Trumpam mažumoje likę Šiaurės Londono komandos žaidėjai E.Dieriui vos grįžus į aikštę sugebėjo išlyginti rezultatą, o vėliau triumfavo ir baudinių serijoje.

Joje patį pirmą tikslų smūgį atliko ne kas kitas, o E.Dieris.

Pergalę išvargęs J.Mourinho po rungtynių aiškino, kad paskui E.Dierį į rūbinę pasileido norėdamas jį paskubinti bei skundėsi dėl didelio rungtynių skaičiaus – Anglijos „Premier“ lygoje, UEFA Europos lygos atrankoje ir Anglijos taurėse rungtyniaujantis klubas pastaruoju metu žaidžia kone kas antrą dieną.

„Kai Dieris paliko aikštę, aš iš karto supratau, kas vyksta. Nubėgau paskui jį norėdamas, kad jis greičiau sugrįžtų, – kalbėjo portugalas. – Tai buvo jo fizinės būklės pasekmė, jis nebeturėjo energijos. Nežinau, ar dar kada turėsime tokią savaitę, kaip ši. Gal futbolo vadovams nerūpi žaidėjai, bet man jie rūpi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius