-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip J.Kvedaro laikais: priimant LFF revoliucinį projektą žiniasklaida ir vėl bus palikta už durų

Ketvirtadienį vyksiančioje Lietuvos futbolo federacijos (LFF) konferencijoje visi sprendimai ir vėl bus priimami už uždarų durų. 15min žiniomis, į vieną svarbiausių federacijos renginių žiniasklaidos atstovai bus neįleidžiami – taip pat kaip ir Juliaus Kvedaro vadovavimo metais.
LFF konferencija
LFF konferencija / 15min koliažas

Vilniuje, „Crowne Plaza“ viešbutyje, vyksiančioje konferencijoje žada būti karšta.

Jos metu bus tvirtinamas naujasis LFF įstatų projektas. 15min žiniomis, šiuo metu į LFF yra atkeliavę mažiausiai trys įstatų projektų variantai.

Vieną jų yra pasiūlęs dabartinis LFF prezidentas Edvinas Eimontas, kitas priklauso valdžią išsaugoti siekiančiai Vykdomojo komiteto narių daugumai su Techninio vystymo asociacijos prezidentu Stasiu Stankumi priešaky, trečią yra pasiūliusi Gedimino Daukšio vadovaujama Alytaus apskrities futbolo federacija.

Lemiami sprendimai priklausys nuo 80 konferencijos narių. Po penkis balsus turės kiekvienos apskrities futbolo federacija bei šešios šakinės asociacijos: teisėjų, moterų futbolo, salės futbolo, vaikų ir jaunių futbolo, futbolo techninio vystymo ir masinio futbolo.

Nors prieš dvejus metus, kai LFF konferencijoje prezidento postas atiteko E.Eimontui, visuomenė stebėjosi, kodėl sprendimai priimami už uždarų durų, kurias sergsti stambaus sudėjimo trumpai kirpti vyrukai, panašu, jog išvados nebuvo padarytos.

Apie tai, jog durys galėtų būti atvertos žiniasklaidai, LFF Vykdomajame komitete nebuvo netgi svarstyta.

Gal jau pagaliau atėjo laikas atsiverti ir parodyti, kad gyvename šiek tiek kitokiais laikais, nei buvo prieš kelerius metus.

LFF prezidentas E.Eimontas teigia neturintis ko slėpti ir neprieštarautų, jeigu bręstančią šalies futbolo revoliuciją stebėtų ir žurnalistai, tačiau visais konferencijos organizaciniais reikalais užsiima jo oponentas generalinis direktorius Nerijus Dunauskas. Kokia įtampa tarp šių vyro tvyro pastaruoju metu, puikiai iliustruoja faktas, kad pirmadienį vykusio Futbolo forumo gerosios valdymo praktikos posėdyje jie vienas kitam net nepadavė rankos.

„Aš tikrai nebūčiau prieš, neturiu ko slėpti. Gal jau pagaliau atėjo laikas atsiverti ir parodyti, kad gyvename šiek tiek kitokiais laikais, nei buvo prieš kelerius metus“, – apie tai, jog neprieštarautų, kad žiniasklaida stebėtų konferenciją, pareiškė E.Eimontas.

LFF Komunikacijos skyriaus vadovė Vaiva Zizaitė buvo kur kas kategoriškesnė. Paklausta, kodėl žurnalistai ir vėl bus palikti už durų, ji pernelyg nedaugžodžiavo.

„Todėl, kad taip buvo visada. Konferencijoje galės dalyvauti tik balsavimo teisę turintys ir sąraše patvirtinti dalyviai bei kviestiniai svečiai, kuriuos yra patvirtinęs Vykdomasis komitetas. Žiniasklaidai bus skirtos pirmos penkios konferencijos minutės, o pasibaigus jai, vakare, planuojame surengti spaudos konferenciją“, – pasakojo V.Zizaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius