Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kapitonas F.Černychas serbams žada mūšį: „Rudenį žaidžiame geriau“

Pirmadienio vakarą pirmąją treniruotę prieš UEFA Tautų lygos rungtynes su Serbija surengusi Lietuvos rinktinė buvo puikios nuotaikos ir atsakingai rengėsi penktadienio mačui.
Fiodoras Černychas
Fiodoras Černychas / nuotr. Alfredo Pliadžio

„Įdomus naujas turnyras, kuriame turėsime galimybę iškovoti kelialapį į Europos čempionatą. Jis skiriasi nuo draugiškų rungtynių. Manau, šis turnyras bus daug įdomesnis ir mums, ir žiūrovams“, – sakė vienas Lietuvos rinktinės lyderių Fiodoras Černychas.

Komandos kapitonas pripažino, jog Lietuvos rinktinė paprastai geriau žaidžia rudenį, nei pavasarį.

„Nežinau, su kuo tai susiję, tačiau daug metų taip būdavo. Tikėkimės, kad ir šiais metais taip bus. Norisi, kad geras būtų ir pavasaris. Taip pat norisi, kad mūsų palaikyti ateitų daug žiūrovų. Su jų pagalba bandysime iškovoti pergalę“, – sakė Maskvos „Dinamo“ klube rungtyniaujantis futbolininkas.

Pasak jo, nuotaikos rinktinėje puikios, nors sudėtyje ir nėra kelių reikšmingų žaidėjų.

„Visada puikios nuotaikos. Visi atvažiuoja į rinktinę seniai nesimatę. Juokai, kalbos, visi pasakoja istorijas. Superatmosfera. Daug vyrų, kurių mums trūksta, kurie galėtų padėti – ir Lukas Spalvis, ir Nerijus Valskis, ir Vytautas Andriuškevičius. Visi mums reikalingi, neturime daug žaidėjų“, – sakė F.Černychas.

VIDEO: Lietuvos rinktinės surengė pirmą treniruotę

Kalbėdamas apie savo žaidimą Rusijoje futbolininkas pasakojo, kad komanda juo pasitiki.

„Visą sezono žaidžiu starto sudėtyje, beveik visada ištisas rungtynes. Sezono pradžioje šiek tiek nepasisekė, išbarstėme 5-6 taškus per rungtynes, kurias tikrai turėjome laimėti. Dabar gerai, kad iš pastarųjų trejų rungtynių dvejas laimėjome. Padėtis turnyro lentelėje pasikeitė. Tikiuosi, kad po rinktinės rungtynių viskas gerai klostysis ir šįmet kovosime dėl aukštesnių vietų nei praėjusį sezoną“, – pasakojo F.Černychas.

Žiūrovų ir komandos pasitikėjimą šis saugu ir puolėju galintis žaisti futbolininkas tikisi pateisinti jau penktadienį. Tą vakarą lietuviai susikaus su pasaulio čempionate neseniai žaidusiais serbais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius