Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karštas V.Čeburino sugrįžimas: „Žalgiris“ dviem greitais įvarčiais nokautavo „Sūduvą“

Vladimiras Čeburinas grįžo į Marijampolę, kurios sirgaliams dar neseniai dovanojo tris A lygos titulus iš eilės. Dabar specialistas iš Kazachstano treniruoja Vilniaus „Žalgirį“, su kuriuo Suvalkijos sostinę penktadienio vakarą paliko geros nuotaikos – jo auklėtiniai „Sūduvą“ nugalėjo 2:0.
Marijampolės „Sūduva“ – Vilniaus „Žalgiris“
Marijampolės „Sūduva“ – Vilniaus „Žalgiris“ / nuotr. E.Žaldario/fkzalgiris.lt

Tai „Sūduvai“ yra jau trečias pralaimėjimas A lygoje iš eilės.

„Sūduvos“ treneris Victoras Basadre pailsėti leido Lietuvos ir Togo rinktinėms atstovavusiems Markui Benetai ir Serge'ui Nyuiadzi. Dėl traumos nerungtyniavo rezultatyviausias lygos žaidėjas Kule Mbombo, diskvalifikaciją yra gavęs gynėjas Semiras Kerla.

„Žalgirio“ strategas Vladimiras Čeburinas suteikė poilsio Lietuvai atstovavusiam Ovidijui Verbickui, o į vartus stojo Tomislavas Duka, pakeitęs Edviną Gertmoną.

„Žalgirį“ į priekį išvedė Francis Kyeremeh, kuris pasileido į žaibišką ataką 11-ąją minutę ir, išniręs vienas prieš vartininką, pasiuntė kamuolį į tinklą.

Jau 12-ąją minutę krito ir antras įvartis į „Sūduvos“ vartus – puikiai įkirtęs Hugo Videmontas sulaukė perdavimo iš gilumos ir permetė kamuolį virš vartininko Makio Giannikoglou.

Prieš pat pertrauką, per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, Jevgenas Jefremovas gavo raudoną kortelę ir „Sūduva“ liko žaisti 10 prieš 11.

Antrajame kėlinyje įvarčių nebuvo pelnyta, tačiau „Žalgirį“ tenkino rezultatas, o „Sūduva“, turėdama žaidėju mažiau, perlaužti rungtynių nesugebėjo.

Po šio susitikimo „Sūduva“ ir „Žalgiris“ turi po 34 taškus ir dalinasi 1-2 vietas šalies čempionate. Trečias yra „Kauno Žalgiris“, turintis 32 taškus, tačiau savo turo rungtynes kauniečiai dar žais ir turės galimybę pakilti į pirmąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius