Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karti Roberto Lewandowskio ir Miuncheno „Bayern“ istorijos pabaiga

Robertas Lewandowskis, jo paties žodžiais tariant, nemėgsta „per didelio šou“. Jis yra ir visada buvo, kiek labiau bejausmis nei eilinė futbolo superžvaigždė. Jis nešvenčia savo įvarčių, kurių jau tokį ilgą laiką primuša neįsivaizduojamus kiekius, riaumodamas, šokinėdamas ar šaukdamas. Vietoje to, jis nusišypso. Ir tik po labai gerų įvarčių jo šypsena būna plati.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / Scanpix/IMAGO/Revierfoto nuotr.

Toks pat jis yra ir už aikštės ribų. R.Lewandowskis yra šiltas, protingas, greitai pamėgiamas, bet jo charizma yra subtilesnė ir pastovesnė negu kitų tos pačios kartos žaidėjų. Jis neturi tokios sprogstančios asmenybės kaip Zlatanas Ibrahimovičius ir taip nesimėgauja dėmesiu, kaip tai daro Cristiano Ronaldo.

Jo „Instagram“ paskyra tai atspindi. Žinoma, kartais joje pasitaiko jachtų, superautomobilių ar atviruko vertų atostogų vietų – kaip bebūtų, jis vis dėlto yra multimilijonierius futbolininkas, o tai – tik „Instagram“, – bet tie kadrai pasimeta tarp R.Lewandowskio, geriausio šių dienų puolėjo, nuotraukų, kuriose jis stumia vaikišką vežimėlį Legolende ar glosto mažą šunį.

Per daugelį metų jis sudarė įspūdį žaidėjo, kuris dėmesį ir triukšmą aplink jį laiko neišvengiama savo darbo pasekme arba net nepageidaujamu blaškymu. Jis laikė tai kliūtimi, nes R.Lewandowskio darbas yra mušti įvarčius, o jis tą sugeba daryti gerai dėl to, jog žiūri į savo darbą neįtikėtinai rimtai.

Visa tai pastarąsias dvi savaitės padarė išskirtinėmis. Galbūt pirmą kartą savo karjeroje, būdamas 34-erių, R.Lewandowskis pasielgė iššaukiančiai.

Viskas prasidėjo praėjusį mėnesį, neilgai po to, kai Miuncheno „Bayern“ užsitikrino dešimtą iš eilės Bundeslygos titulą. Tada R.Lewandowskis viešai pareiškė, kad nori tučtuojau palikti klubą, kuriame praleido aštuonis sezonus. „Kas mano karjeroje yra aišku, tai, kad mano etapas „Bayern“ yra baigtas“, – netikėtai pareiškė lenkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius