Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas Madrido „Real“ ekipoje pakeis Carlo Ancelotti?

Pirmadienį Madrido „Real“ klubas atleido vyriausiąjį trenerį Carlo Ancelotti. Kas gali tapti naujuoju karališkojo klubo treneriu?
Rafaelis Benitezas
Rafaelis Benitezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madrido Real CF

Rafaelis Benitezas

R.Benitezas ilgai kalbėjo apie svajonę sugrįžti į Madrido „Real“ kaip komandos treneris ir ši svajonė gali išsipildyti jau šią vasarą. Jis savo karjeros pradžioje yra treniravęs Madrido „Real“ jaunimo komandas. Lažybininkai prognozuoja, kad būtent jis yra ryškiausias favoritas gauti šį darbą. Jo dienos „Napoli“ ekipoje jau beveik suskaičiuotos. Tiesa, jam teks įveikti vieną kliūtį – Madrido klubo sirgalių nepasitenkinimą. Šie netrykšta džiaugsmu, kad klubo vadovybė C.Ancelotti įpėdiniu gali pasirinkti ispaną.

Jurgenas Kloppas

J.Kloppas bus laisvas po sekmadienį vyksiančio Vokietijos taurės finalo. Po šio sezono jis atsisveikina su Dortmundo „Borussia“ ir yra siejamas su aukščiausiame lygyje rungtyniaujančiais klubais. Sunku būti surasti aukštesnį lygį už Madrido „Real“ klubą, tačiau, atrodo, kad J.Kloppui patinka kurti stebuklus silpnesnėse komandose. Jis atvedė „Borussia“ ekipą į 2012 ir 2013 metų Bundeslygos trofėjus ir 2013 metų Čempionų lygos finalą. Manoma, kad jis atsisakytų Madrido „Real“ pasiūlymo treniruoti komandą, kuriai visuomet keliami aukščiausi tikslai.

„Scanpix“/AP nuotr./Jurgenas Kloppas
„Scanpix“/AP nuotr./Jurgenas Kloppas

Jorge Jesusas

„Benfica“ ekipos treneris J.Jesusas iškovojo komandai du Portugalijos čempionų titulus iš eilės. Klubui tai pavyko padaryti pirmą kartą per trisdešimt metų, todėl J.Jesusas susilaukė daug pagyrų dėl savo treniravimo paslapčių. Vadovaujant jam „Benfica“ įmušė daugiau nei 650 įvarčių ir atkreipė į save dėmesį, tačiau nėra laikomas stipriu konkurentu šiose lenktynėse.

„Scanpix“/AP nuotr./Jorge Jesusas
„Scanpix“/AP nuotr./Jorge Jesusas

Zinedine'as Zidane'as

Dar neseniai jis buvo laikomas favoritu į šią poziciją, tačiau dabar vis garsiau kalbama, kad buvęs futbolininkas dar nėra pasirengęs tokiai atsakomybei. Jis šį sezoną vadovavo Madrido „Real“ dublerių komandai, kuri dar sausį pirmavo Ispanijos trečioje lygoje, tačiau sezono pabaigoje nesugebėjo iškovoti vietos aukštesniajame divizione. Z.Zidane'as visai neseniai gavo UEFA licenziją ir kol kas dar turi išmokti daug pamokų.

„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius