Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katalonų maldos pildosi: karo teismuose nenorintis L.Messi liks Barselonoje?

Praėjusią savaitę savo norą palikti „Barcelona“ klubą išreiškęs Lionelis Messi kitą sezoną greičiausiai ir toliau rungtyniaus Katalonijoje, trimituoja Ispanijos žiniasklaida.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

33-ejų argentinietis, visą karjerą praleidęs „Barca“ klube, rugpjūčio 25-ąją laišku išreiškė katalonų klubo vadovams savo norą palikti Barselonos ekipą.

Vis dėlto tą padaryti L.Messi trukdo įspūdingo dydžio išpirkos suma, įrašyta puolėjo kontrakte – norėdami perpirkti argentinietį, kiti klubai turi sumokėti net 700 mln. eurų.

Nepaisant L.Messi ir jo atstovų pastangų įtikinti „Barca“ vadovus, jog ryškiausia komandos žvaigždė turi teisę palikti Barseloną už dyką, katalonai laikosi savo ir nesileidžia į kalbas net apie galimą šešiskart geriausio pasaulio futbolininko išpirkos sumažinimą. O tai keičia ir L.Messi planus.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi atvaizdas prie Johano Cruiffo stadiono Barselonoje.
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi atvaizdas prie Johano Cruiffo stadiono Barselonoje.

„Marca“ praneša, jog „Barcelona“ vadovų užsispyrimą įvertinęs argentinietis jau ima galvoti apie pasilikimą Katalonijos komandoje dar metams, kol ateinančią vasarą baigs galioti jo sutartis su klubu.

L.Messi suvokia, kad palikti Barseloną dar šį rudenį jis galėtų tik pradėjęs karą per teismus, tačiau tokia galimybė vieno geriausių visų laikų futbolininkų nevilioja.

Be to, argentiniečiui nesinori su savo gyvenimo komanda išsiskirti negražiai. Norą palikti Barseloną išreiškęs L.Messi tikėjosi, jog išvykti į kitą klubą jam pavyks taikiai ir be teismų įsikišimo.

Katalonijos dienraštis „Mundo Deportivo“ taip pat praneša apie atsiradusias galimybes, kad L.Messi ir toliau žais Barselonoje.

Teigiama, kad optimizmas „Barca“ stovykloje išaugo po L.Messi tėvo ir agento Jorge susitikimo su klubo prezidentu Josepu Maria Bartomeu ir klubo vadybininku Javieru Bordasu, kuriame futbolininko atstovai suprato, jog „Barca“ lengvai nepaleis 16 metų klubui atstovavusio puolėjo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jorge Messi atvyko į Barseloną.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jorge Messi atvyko į Barseloną.

Pranešama, kad L.Messi vis dar laukiamas ir „Barcelona“ rūbinėje, kurioje jis nepasirodė praleidęs pirmąsias komandos treniruotes prieš artėjantį 2020-2021 m. sezoną.

Argentinietis vis dar išsaugojo kapitono raištį, o Frenkie De Jongas patvirtino, kad L.Messi vis dar yra ir bendrame „Barca“ žaidėjų pokalbyje socialiniame tinkle.

Manoma, kad žaidėjo statusas leis pamiršti jo išreikštą norą palikti komandą. Anot „Mundo Deportivo“, „Barca“ net neskatintų L.Messi viešai komentuoti šios situacijos, jei tik šis nuspręstų pasilikti Katalonijoje.

Tai, kad „L.Messi pasilikimo Barselonoje tikimybė siekia bent 90 proc.“, dar trečiadienį paskelbė ir Argentinos žurnalistas Martinas Arevalo.

Tiesa, nors optimizmas dėl L.Messi pasilikimo Barselonoje ateinančiam sezonui išaugo, vis dar manoma, jog argentinietis bandys palikti „Barca“ 2021 m. vasarą, kai taps laisvuoju agentu ir galės nekliudomas rinktis savo kitą karjeros stotelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius