Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno centre linksminosi Bosnijos ir Hercegovinos futbolo sirgaliai

Pirmadienio vakarą į Kauno centrą plūstelėjo Bosnijos ir Hercegovinos futbolo rinktinės gerbėjai. Jie atvyko palaikyti savo nacionalinės komandos per antradienį S.Dariaus ir S.Girėno stadione vyksiantį susitikimą su Lietuvos rinktine.
Futbolo sirgaliai Kaune
Futbolo sirgaliai Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors bosniai tikina, kad į Vilnių ir Kauną turėtų atvykti apie 6-8 tūkst. futbolo sirgalių, kol kas didelio jų antplūdžio nėra.

Nemaža jų grupė linksminosi prie Laisvės alėjos fontano įsikūrusio baro „Republic“. Bare skambėjo bosniška muzika, Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės atributika pasipuošę įvairaus amžiaus ir lyties žmonės kilnojo alaus bokalus ir aptarinėjo būsimas rungtynes. Kai kurie, taupydami pinigus, alkoholinius gėrimus pirko netoliese esančioje parduotuvėje.

Tiesa, musulmonai tokį savo tautiečių laisvalaikio leidimo būdą vertino skeptiškai. Jų teigimu, nedera vartoti svaigalus. Antradienį religingi bosniai rinksis į bendrą maldą Vilniuje ir Kaune.

Paskutinės 2014 m. FIFA Pasaulio futbolo čempionato atrankos G grupės rungtynės vyks antradienį, 20 val. S.Dariaus ir S.Girėno stadione Kaune. Bosniams šis susitikimas yra labai svarbus, nes pirmą kartą gali atverti duris į Pasaulio čemoionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius