Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Stumbras“ atsitiesė ir įveikė Latvijos vicečempionus

Kauno „Stumbro“ futbolininkai pirmadienį Marijampolėje žaidė draugiškas rungtynes su Latvijos vicečempione „Jelgava“ ir iškovojo pelnytą pergalę 2:1 (1:1).
Kauno „Stumbras“
Kauno „Stumbras“ / fcstumbras.lt inf.

Šiame mače kauniečių sudėtyje debiutavo komandą papildęs vartininkas iš Brazilijos Rodrigo Josviakis, kuris dar pirmajame kėlinyje keletą kartų išgelbėjo kauniečius nuo įvarčio, tačiau įpusėjus kėliniui po puikaus Rafaelio Ledesmos perdavimo jis išbėgo iš vartų, nepasiekė kamuolio, o tuo pasinaudoję latviai pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 0:1.

Dar pirmajame kėlinyje „Stumbras“ atliko du keitimus, o įvartis subrendo 35-ąją minutę, kai po keitimo aikštėje pasirodęs Oumaras Sissoko atliko gerą perdavimą į baudos aikštelę Benjaminui Boatengui, kuris dvikovoje pranoko varžovų gynėją ir vartininką bei pasiuntė kamuolį jau į tuščius vartus – 1:1. Pirmoji mačo dalis taip ir baigėsi.

Iš karto po pertraukos „Stumbras“ į aikštę išleido Dominyką Barauską, o kėliniui įpusėjus keitimų karuselė tradiciškai įsisuko ir buvo pakeista beveik visa sudėtis.

Antrajame kėlinyje „Stumbras“ akivaizdžiai perėmė žaidimo kontrolę į savo rankas ir sukūrė ne vieną pavojingą epizodą. Puikiai į žaidimą įsiliejo Levanas Mačerašvilis, kuris ne tik gerai skirstė kamuolį, bet ir 76-ąją minutę įmušė puikų įvartį – 2:1.

Galimybių pasiųsti kamuolį į vartus „Stumbras“ turėjo ir daugiau, tačiau šansai liko neišnaudoti, savo ruožtu dvikovos pabaigoje rezultato vos neišlygino „Jelgava“, vis tik fantastišką reakciją pademonstravo R.Josviakis.

Kaip ir rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“, šį kartą taip pat netrūko emocijų. Buvo parodyta ne viena geltona kortelė, keletą kartų mačo metu kilo susistumdymai tarp abiejų ekipų žaidėjų. Vis tik pasibaigus rungtynėms žaidėjai vieni kitiems paspaudė rankas ir padėkojo už kovą.

Kitas draugiškas rungtynes Kauno „Stumbras“ žais šį šeštadienį išvykoje su Kėdainių „Nevėžiu“.

„Stumbro“ startinė sudėtis: Josviakis, Nazare, Artimavičius, Almeida, Armanavičius, Bareikis, Marcosas, Romanovskis, Terry, Mušnikovas, Boatengas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius