-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Stumbro“ klube – buvęs Portugalijos jaunimo rinktinės puolėjas

Prie Kauno „Stumbro“ futbolo klubo oficialiai prisijungė 20-metis puolėjas iš Portugalijos Diogo Davidas. Lisabonos „Benfica“ auklėtinis yra žaidęs ir Portugalijos jaunimo rinktinėse.
Diogo Davidas
Diogo Davidas / fcstumbras.lt

Į Lietuvą puolėjas atvyko prieš beveik mėnesį ir įvarčiais jau spėjo pasižymėti draugiškose rungtynėse. Jo dublis į DFK „Dainavos“ vartus prieš keletą savaičių padėjo „Stumbrui“ iškovoti pergalę Alytuje rezultatu 2:1.

Talentingas puolėjas turi puikius pagrindus – jis savo karjerą pradėjo Lisabonos „Benfica“ akademijoje, kur praleido ilgus metus. Su šia komanda jis tapo U-17 Portugalijos čempionu. Vienoje komandoje jam teko rungtyniauti su dabar Miuncheno „Bayern“ žvaigžde Renato Sanchesu.

Diogo sėkmingai gynė „Benfica U-19“ garbę. „Stumbro“ naujokas buvo tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas ir rungtyniavo labai rezultatyviai.

Diogo buvo kviečiamas ir į Portugalijos jaunimo rinktines, kur gynė U-16 ir U-17 garbę. Čia jo sąskaitoje du įvarčiai įmušti į Austrijos ir Prancūzijos rinktinių vartus. Iš viso Portugalijos jaunimo rinktinėse jis sužaidė dešimt rungtynių, tame tarpe ir du oficialius Europos U-17 čempionato atrankos mačus su Islandija ir Norvegija.

2014 m. puolėjas buvo paskolintas „Oeiras“ klubui, o pasibaigus sutarčiai su „Benfica“ trumpai žaidė „Estoril-Praia“, „Sacavenense“ ir „Real Massama“.

„Vienas geriausių mano draugų yra Goncalo Guedesas, kuris šiuo metu žaidžia PSG, o prieš tai rungtyniavo ir „Benfica“ pagrindinėje komandoje. Ilgą laiką su juo teko žaisti kartu, taip pat ginti jaunimo rinktinių garbę. Žinoma, turėčiau paminėti ir Renato Sanchesą, su kuriuo rungtyniavome „Benfica U-17“ komandoje, – fcstrumbras.lt sakė naujokas iš Portugalijos. – Prieš atvykstant į Lietuvą žaidžiau „Real Massama“, tačiau nepavyko įgauti geros sportinės formos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius