-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Stumbro“ peržiūroje – japonas ir baltarusis

Kauno „Stumbras“ debiutiniame A lygos sezone tarp dešimties komandų užėmė septintąją vietą ir pilnu pajėgumu ruošiasi antrajam startui.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Laikinosios sostinės komanda atsisveikino su Mindaugu Grigaravičiumi, Giedriumi Kvedaru, Mohamedu Djabrailovu, Deividu Stradalovu ir Ignu Prieskeniu, o kol kas pasipildė tik Robertu Vėževičiumi. Dar du futbolininkai – japonas bei baltarusis – dalyvauja peržiūroje. Jų pavardės kol kas neskelbiamos.

Prie „Stumbro“ vairo ir toliau stovės Darius Gvildys, kuris pasidžiaugė, jog, nepaisant kai kurių žaidėjų negalėjimo dalyvauti pasirengimo cikle, kauniečiai naujiems iššūkiams ruošiasi sėkmingai.

„Pradėjome labai sunkiai, nes išvažiavo daug žaidėjų. Komplektacija truputį strigo, bet tas jaunimas, kuris yra likęs, labai maloniai nuteikia. Manau, kad viskas susidėlios.

Akcentavome ne vietą turnyro lentelėje, o žaidimo kokybę. Jauna komanda – tai natūralu. Buvo prastų rungtynių, bet buvo ir labai gerų. Žaidėme žiūrovams, stengėmės įmušti įvarčius. Šįmet labiau akcentuosime gynybines funkcijas, o įvartį mes vis tiek sukursime. Komandos tikslas – ugdyti jaunimą“, – pasakojo Kauno ekipos vairininkas.

Pasirengimo cikle kol kas „Stumbras“ rungtyniauja sėkmingai: per penkerias rungtynes nepatyrė nė vieno pralaimėjimo, trijuose mačuose išlaikydami „sausus“ vartus.

Entuziastingai prieš artėjantį sezoną buvo nusiteikęs ir komandą papildęs R.Vėževičius, teigęs, kad „Stumbras“ ketina mesti rimtą iššūkį čempionato favoritams.

„Treniruojamės du kartus per dieną, krūviai dideli. Visi išalkę futbolo, nori rungtynių. Tarpusavio supratimo dar trūksta, bet jis ateis su laiku.

Kai treniravausi šią savaitę nebuvo vyresnių komandos žaidėjų, žaidė jaunimas. Gal reikėtų poros patyrusių žaidėjų, bet, manau, mes įkąsime ir būsime stiprūs vidutiniokai, o gal ir pagadinsime nervus priekyje esančioms komandoms“, – teigė saugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius